Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyereknevelés

Katalin hercegné ezt az egy dolgot tiltja a gyerekeinek

2022. november 16.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család gyereknevelés királyi család György herceg Katalin hercegné
  Katalin hercegné ezt az egy dolgot tiltja a gyerekeinek
© Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Vilmos herceg és Katalin hercegné szeretnék átgondoltan nevelni a gyerekeket. 


Katalin hercegné már többször beszélt a gyereknevelésről, és Vilmos herceg is elmondta, hogy miként készítik majd fel György herceget a feladataira. Ám bizonyos kérdésekben kifejezetten szigorúnak számítanak. 

Katalin hercegné ezt sosem engedi a gyerekeknek

A walesi herceg és a családja jelenleg vidéken él, az Adelaide Cottage egy bájos, barátságos ház, ami nagyobb nyugalmat biztosít az egész családnak. A hercegi pár részben a gyerekek miatt költözött ki a Kensington-palotából. 

Mindig is sokat beszéltek arról, hogy szeretnének átlagos életet biztosítani a gyerekeknek, ehhez pedig hozzátartozik a szabályok betartása. Egy, a hercegi párhoz közel álló forrás a The Sun napilapnak elárulta, hogy Katalin hercegné nem tűri, ha a gyerekek kiabálnak egymással. 

Ők sem szoktak kiabálni a gyerekekkel, és mindig arra törekszenek, hogy megértessék velük, hogy amit csináltak, az miért rossz. Nem hisznek túlzottan a büntetésben, inkább megpróbálják velük átbeszélni a történteket. 

Mindig meghallgatják a gyerekeket, ennek ellenére határozottak és szigorúak. Bár utóbbit sosem érzékeltetik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves