Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal kid

György herceg nem fogja vissza magát az iskolában: „Apám lesz a király, úgyhogy jobb, ha vigyázol”

2022. szeptember 28.

1 perc olvasás

ELLE
iskola vilmos herceg György herceg brit királyi család Katalin hercegné
György herceg nem fogja vissza magát az iskolában: „Apám lesz a király, úgyhogy jobb, ha vigyázol”
© Getty Images/Karwai Tang

György herceg helyretette az iskolatársát.


Katalin hercegné és Vilmos herceg fia, György herceg még csak 9 éves, de pontosan tudja, hogy ki ő. III. Károly király és Vilmos herceg után, ő lesz az Egyesült Királyság uralkodója. A királyi család egyik szakértője, Katie Nicholl elárulta, hogy bizony  a 9 éves kisfiú már az iskolában is odaszólt egy osztálytársának. 

Az apám lesz a király, így jobb, ha vigyázol

- mondta György herceg az iskolában.

Óvatosan készítik fel

Habár Katalin és Vilmos mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a gyerekeik a lehető legnormálisabb körülmények között nőjjenek fel, természetesen idővel fel kell készíteniük őket arra, hogy mi vár rájuk a jövőben. György herceg esete a legkülönlegesebb, ugyanis neki kell majd követnie az édesapját a trónon. A házaspár a legidősebb gyermeküket különösen próbálja úgy nevelni, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen szerepet fog betölteni a királyi családban. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves