Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Angol luxus

Lennél III. Károly király szomszédja? A 10 szobás csodavilla épp eladó a Windsor kastély mellett

2022. október 20.

1 perc olvasás

ELLE

villa decor eladó Károly király szomszéd
Lennél III. Károly király szomszédja? A 10 szobás csodavilla épp eladó a Windsor kastély mellett
© Getty Images/WPA Pool

Még integethetsz is Károly királynak a kertből.


Te lehetsz III. Károly király új szomszédja, ha akad 30 millió fontod, vagyis közel 15 milliárd forintod egy modern tíz hálószobás palotára, kilátással a király új otthonára, a Windsori kastélyra.

A 16 hektáros területen elhelyezkedő Harford Manor a luxus csúcsának számít, tíz hálószobájával és két konyhájával, amelyek kifinomult modern berendezést és felszereltséget kaptak.

A pazar extráknak ezzel még nincs vége, hiszen a kastély saját házimozival és szórakoztató helyiséggel is rendelkezik, amiben kilenc képernyős videófal garantálja a szélesvásznú élményt. Az új tulajdonos még vidám medencés partikra is áthívhatja a királyt, mivel az ingatlanhoz tartozik egy pazar és modern, közel 12 méteres fedett medence és borospince is, amely több mint 1000 palack befogadására képes.

A sport szerelmesei számára saját teniszpálya és lovarda áll rendelkezésre. De található saját helikopterleszálló és nyolc autós garázs is az ingatlanon.

Az új tulajdonos garantáltan a királyi családéhoz hasonló luxusban élhet ebben a XXI. századi modern palotában. 

ViaFigyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves