Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Megható közös képet tett közzé Károly király Erzsébet királynővel

2022. október 21.

2 perc olvasás

ELLE
kép erzsébet királynő gyerekkor királyi család Károly király
Megható közös képet tett közzé Károly király Erzsébet királynővel
© Getty Images/Samir Hussein

Károly király megemlékezett Erzsébet királynőről.


Károly király köszönetet mondott a sok gyászoló üzenetért, amelyet az elmúlt egy hónapban kapott a királyi család, Erzsébet királynő halálát követően. Az uralkodó egy gyerekkori képet választott a köszönő levelei mellé, amelyen az édesanyjával látható Balmoralban. A kép 1952-ben készült, amikor Károly még csak 4 éves volt. 

Balmoralban hunyt el

Erzsébet királynő a skóciai Balmoral kastélyban hunyt el szeptember 8-án. Sokan úgy vélik, hogy II. Erzsébet szándékosan töltött rengeteg időt az utóbbi időben a rezidencián, mert ott érezte magát a legboldogabbnak, valamint rengeteg szép emléke fűzödött a skóciai birtokhoz. Erzsébet és Fülöp herceg szerelme is ott bontakozott ki, nem utolsó sorban pedig a gyerekeikkel és az unokáikkal is rengeteg időt töltöttek Balmoralban.

Ezért választhatta Károly a képet

Károly király valószínűleg ezért választhatta azt a bizonyos gyerekkori képet, mert ő is pontosan tudja, hogy az édesanyjának, milyen sokat jelentett a balmorali kastély, ahol elhunyt. A király szívszorító szavakat mondott azoknak, akik támogatták őket ebben a nehéz időszakban. Az egyik üzenetben ez áll:

Nagyon kedves volt tőled, hogy ilyen gyönyörű üzenetet küldtél az imádott édesanyám halála után. A legmegfontoltabb szavaid rendkívül megnyugtatóak, és el sem tudom mondani, mennyire nagyra értékelem őket ebben a hatalmas szomorúságban

- írta. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves