Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Hihetetlen dolgot vár el Károly király a kis Sarolta hercegnőtől

2022. november 20.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család brit királyi család Károly király III. Károly Vilmos herceg gyerekei Katalin hercegné gyerekei
Hihetetlen dolgot vár el Károly király a kis Sarolta hercegnőtől
© Getty Images/WPA Pool © Getty Images/Samir Hussein

Károly király megosztotta jövőbeli terveit és reményeit Vilmos herceg és Katalin hercegné kislányával, Sarolta hercegnővel kapcsolatban.


Az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség új uralkodója, III. Károly király a világéletében szeretett volna egy lánygyermeket, ezért amikor fiának, Vilmos hercegnek és feleségének, Katalin hercegnének 2015 májusában megszületett a kislánya, Sarolta hercegnő, madarat lehetett vele fogatni. A kis hercegnő és nagyapja között azóta rendkívül szoros kapcsolat alakult ki — Károly király ezért meg is osztotta a jövőbeli terveit és a reményeit a kislánnyal kapcsolatban.

Károly király hihetetlenül szereti első lányunokáját, a kis Sarolta hercegnőt

A kis Sarolta hercegnő még csak pár napos volt, mikor Károly király az elképesztő örömét fejezte ki vele kapcsolatban a nyilvánosság előtt, az uralkodó szeretete pedig azóta sem változott a kislány irányában. Olyannyira nem, hogy Károly királynak már konkrét elképzelései és tervei vannak Sarolta hercegnővel  kapcsolatban, amelyekbe reményei szerint a kislány is bele fog menni.

Ha majd nagyon-nagyon öreg leszek, szeretném, ha Sarolta hercegnő a gondomat viselné

— mondta a Woman & Home cikke szerint egy interjúban Károly király, aki elképzelni sem tud szebbet annál, minthogy lánygyermek híján egy lányunoka vigyázzon rá időskorában.

Katalin hercegné és Vilmos herceg még nem szólalt meg Károly király reményei kapcsán

Sarolta hercegnő szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné egyelőre nem fűzött semmilyen kommentárt Károly király jövőbeli terveihez, ám amilyen szoros kapcsolat alakult ki a kislány és a nagyapja között, elképzelhető, hogy támogatni fogják a király kívánságait.

Getty Images/Samir Hussein
Getty Images/Samir Hussein 

Károly király egyébként Sarolta hercegnő születése után még egyszer, 2021 júniusában is átélhette, milyen lányos nagypapának lenni — ekkor született meg ugyanis fia, Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana, akivel azonban csak párszor találkoztak, szoros kapcsolat pedig eddig még nem alakulhatott ki közöttük.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves