Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal family

Ezért hagyja el Angliát minél hamarabb Harry herceg és Meghan Markle

2022. szeptember 21.

1 perc olvasás

ELLE
angol királyi család Archie harry herceg meghan markle brit királyi család Erzsébet királynő temetés
Ezért hagyja el Angliát minél hamarabb Harry herceg és Meghan Markle
© Kirsty O'Connor / POOL / AFP

Harry herceg és Meghan Markle alig várja már, hogy újra az Egyesült Államokban lehessenek.


Két év kihagyás után idén szeptember elején tért vissza újra az Egyesült Királyságba Harry herceg és Meghan Markle.

Az eredetileg pár naposa tervezett európai körútjuk azonban Erzsébet királynő halála miatt jóval hosszabbra nyúlt – a sussexi hercegi pár immár több mint két hete tartózkodik a szigetországban, ahol a gyászszertartás eseményein vettek részt.

Most viszont, hogy hétfőn eltemették a királynőt, Harry herceg és Meghan Markle mihamarabb szeretne újra hazarepülni Kaliforniába. Egy, a királyi családhoz közel álló forrás azt is elárulta, hogy a sietség oka nem az egyre feszültebb viszályok, hanem az, hogy a párnak rettentően hiányoznak már a gyermekei.

„Ez a leghosszabb idő, amit külön töltöttek a gyerekeiktől. Alig várják már, hogy újra együtt lehessenek Archie-val és Lilibettel”

– nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás, aki azt is elárulta, hogy a pár mindennap FaceTime-on beszél a kicsikkel, és epekedve várják már, hogy újra átölelhessék őket.

Mint ismeretes, Harry herceg és Meghan Markle gyermekei nem vettek részt Erzsébet királynő temetési ceremóniáján, holott az eredeti tervek szerint ők is szüleik mellett lettek volna a szomorú napon. Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig úgy döntött, hogy csak két idősebb gyermeküket, György herceget és Sarolta hercegnőt viszik magukkal a temetésre. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves