Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Pedofilbotrány Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeinek az iskolájában

2022. november 10.

1 perc olvasás

ELLE
botrány iskola vilmos herceg Katalin hercegné pedofilbotrány
Pedofilbotrány Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeinek az iskolájában
© Getty Images/WPA Pool

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei is ebbe az iskolába jártak. 


Újabb botrány! A Thomas's Battersea magániskola elkipásztori igazgatóhelyettesére kommandósok törték rá az ajtót, majd később bevallotta a bűnösségét gyermekek kizsákmányolásával kapcsolatos bűncselekményben. A 34 éves Matthew Smith gyermekekről készített és terjesztett illetlen képeket. Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei ebbe az iskolába jártak. 

Iskolát váltottak

A botrány kirobbanásakor György herceg és Sarolta hercegnő már nem ebbe az iskolába jártak, ugyanis az idei tanévben átíratták őket a Lambrook magániskolába. A férfi idén szeptemberben kezdett az intézményben, a letartóztatása november 7-én volt. Kiderült, hogy a tanár nem az iskola diákjainak sérelmére követte el a bűncselekményt, 

Egy pillanatig sem becsüljük alá ennek a hírnek a megdöbbentő és rendkívül aggasztó jellegét. Most a diákjainkra, a szülőkre és a kollégáinkra összpontosítunk

- tett közzé egy közleményt az iskola.

Az intézmény vezetői hozzátették, hogy bár a tanulókat tájékoztatni fogják Smith távozásáról, az iskola nem kívánja tovább részletezni az okokat. 

Együtt kell dolgoznunk, hogy a gyerekek kérdéseire az életkoruknak megfelelő módon válaszoljunk

- mondták.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves