Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Erzsébet királynő temetése

Sarolta hercegnő nem akármit súgott oda testvérének, Györgynek Erzsébet királynő temetésén

2022. szeptember 20.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő temetés György herceg Sarolta hercegnő
Sarolta hercegnő nem akármit súgott oda testvérének, Györgynek Erzsébet királynő temetésén
© AFP/ Ian Vogler

Erzsébet királynő temetésén dédunokái, Sarolta hercegnő és György herceg is részt vett. 


Megható jelenetnek lehettünk tanúi Erzsébet királynő temetésén. 

Sarolta egy ponton leckét adott idősebb testvérének, a kilencéves György hercegnek: a hétéves hercegnő odaszólt bátyjának, hogy tartsa be a királyi protokollt, és hajoljon meg, amikor a királynő koporsója elhaladt mellette a Westminster apátságnál.

Ezért lehettek ott Erzsébet királynő temetésén

A palota vezető tanácsadói arra kérték Katalint és Vilmost, hogy fontolják meg, György herceg és Sarolta hercegnő is részt vehetnek-e a királynő temetésén, mert az erőteljes szimbolikus üzenetet közvetítene, mivel a kilencéves György a második, Sarolta  pedig a harmadik a trónöröklési sorban. A palota azt szerette volna, hogy a nyilvánosság lássa Görgy herceget a szomorú eseményen, hiszen ő jelenti a monarchia jövőjét. 

Vilmosék hallgathattak a tanácsadókra, és elvitték a két legidősebb gyereküket a gyászszertartásra, viszont Katalinék legkisebb gyermeke, a négyéves Lajos nem volt ott, mert még nem elég idős. György és Sarolta a királyi családdal együtt, szüleik mögött követték a koporsót a westminsteri apátságban.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves