Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Rejtély

Kiderült, ki a titokzatos vörös nő Johnny Depp mellett

2022. július 21.

1 perc olvasás

ELLE
forgatás johnny depp vörös haj lesifotó filmforgatás
Kiderült, ki a titokzatos vörös nő Johnny Depp mellett
© Shutterstock

A fél világ találgatta, most végre megtudtuk, kivel kapták lencsevégre a fotósok Johnny Deppet.


A botrányos rágalmazási per lezárása után nem sokkal egy rejtélyes, vörös hajú hölgy társaságában fotózták le Johnny Deppet. A hír bombaként robbant, az elmúlt napokban a fél világ azt találgatta, ki lehet a titokzatos nő és milyen kapcsolat lehet kettejük között.

A TMZ hírportálnak sikerült kiderítenie a nő kilétét, és egyből le is hűtötték a kedélyeket: vajmi kevés az esély arra, hogy Johnny Depp új szerelmét tisztelhetjük benne.

Együtt dolgoznak Johnny Depp-pel

A nevét ugyan nem hozták nyilvánosságra, azt azonban elárulták, hogy a vörös hajú nő Johnny Depp új filmjének forgatásán dolgozik, mint franciatanár.

A Jeanne du Barry című alkotás lesz az első filmes szerepe Johnny Deppnek azután, hogy három éve kirobbant a nagy port kavart szakításuk Amber Hearddel. A filmben Johnny XV. Lajos királyt alakítja majd, aki a francia történelem leghosszabb ideig trónon lévő uralkodójaként írta be magát a történelemkönyvekbe.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves