Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vacsora

Elképesztő mennyi pénzt kell fizetni, ha valaki Harry és Meghan mellett szeretne ülni

2022. november 22.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
ünnepi vacsora díj harry herceg királyi család meghan markle gálavacsora
Elképesztő mennyi pénzt kell fizetni, ha valaki Harry és Meghan mellett szeretne ülni
© Fotó: Anadolu Agency / Getty Images

Harry herceg és Meghan hamarosan egy gálavacsorán vesznek részt, az asztalukhoz szóló jegyek pedig sokba kerülnek. 


Pár hete derült ki, hogy Harry herceg és Meghan hamarosan átvehetik a Robert F. Kennedy alapítvány egyik rangos kitüntetését. A hír sokakat felháborított, ám most az is nyilvánosságra került, hogy mennyiért lehet leülni az asztalukhoz a gálavacsorán. 

Harry herceg és Meghan társasága drága 

A hercegi pár december 6-án veheti át a Robert F. Kenney alapítvány díját, melyet korábban olyan személyek kaptak meg, mint Desmond Tutu és Barack Obama. A szakértők ezt már eleve problémásnak gondolják, hiszen a legtöbben azon az állásponton vannak, hogy Harry és Meghan korántsem végez annyira fontos munkát, mint ahogyan azt állítják. 

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy megemlítették, részben azért kapják a díjat, mert kiálltak a királyi családban uralkodó rasszizmus ellen, ezzel egy magasabb szintre emelték a rasszizmus elleni küzdelmet. Az utóbbi megállapítás sokakat felháborított, hiszen ezt az Oprah-interjúban elhangzottakra alapozták. 

Ám ennek ellenére a hercegi pár munkáját elismerik, a New Yorkban megrendezett gálavacsorán pedig hivatalosan is megkapják a díjat. 

A jótékonysági eseményre eleve drágák a jegyek, ám azok, akik a főasztalnál, Harry herceg és Meghan mellett szeretnének ülni, kénytelenek 1 millió dollárt fizetni. Ez a legmagasabb kategória. 

A szakértők szerint a hercegi pár eléggé magasra tette a mércét, hiszen ez még a felsőbb körökben is sok pénznek számít egy vacsoráért. Ennek ellenére sokan remélik, hogy nem maradnak üresen a helyek, hiszen a cél a jótékonyság. Többen kiemelték, hogy Harry és a felesége már az Egyesült Államokban sem számítanak annyira népszerűnek, így kíváncsian várják, hogy kik fizetnek majd ennyit a társaságukért. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves