Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Halál

Gyermekük haláláról beszélt Elon Musk volt felesége

2022. november 29.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
gyerek halál Elon Musk exfeleség
Gyermekük haláláról beszélt Elon Musk volt felesége
© Fotó: Theo Wargo / Getty Images

Elon Musk egykori felesége most elárulta az igazat a gyermekük haláláról. 


Elon Musk és Justin Wilson 2000-ben házasodtak össze. Az első gyermekük, Nevada Musk 2002-ben született, de pár hónappal később meg is halt. Most Justin elmesélte a történteket. 

Elon Musk exfelesége elmondta az igazat

Pár héttel ezelőtt Elon Musk azzal indokolta egyes felhasználók kitiltását a Twitterről, hogy a karjaiban halt meg a gyermeke. Azt állította, hogy soha senki nem élt át olyan fájdalmat, mint ő, amikor meghalt a gyereke, ezért nem engedi, hogy olyan személyek használják az oldalt, akik a gyerekek halálából szeretnének hasznot húzni. 

A kijelentésével sokat egyetértettek, ám most megszólalt Justin Wilson és elárulta, hogy Elon Musk hazudott. 

Nem mintha ez számítana bárkinek is rajtam kívül, mert ez az én életem egyik legmeghatározóbb pillanata, de én voltam az, aki a kezében tartotta. 

Justin és Elon Musk fia bölcsőhalálban halt meg pár hónapos korában. Az írónő azt is elárulta, hogy a mentők próbálták újraéleszteni a gyermeküket, de olyan sokáig volt oxigénhiányos állapotban, hogy károsodtak a sejtjei és az agya. Az orvosok megpróbáltak mindent megtenni, ennek ellenére nem sikerült megmenteni az életét, végül lekapcsolták a gépekről. 

A párnak később öt gyermeke született, és 2008-ban váltak el. Justin a beszámolójával szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy sokszor elfeledkeznek az ilyen helyzetekben az anyákról, pedig az ő fájdalmuk szinte mindig nagyobb. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves