Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYARALÁS

Elon Musk megmutatta a világnak félmeztelen felsőtestét

2022. július 19.

2 perc olvasás

ELLE
nyaralás tenger twitter Elon Musk Mykonos
Elon Musk megmutatta a világnak félmeztelen felsőtestét
© Shutterstock

Elon Musk éppen Görögörszágban nyaral. 


A Page Six exkluzív fotóin a félmeztelen Elon Musk éppen egy luxusjachton napozott a görögországi Mykonoson vasárnap.

Mykonos szigetén dobta le a textilt Elon Musk

Bízzunk benne, hogy magas SPF értékű fényvédővel kente be magát, ugyanis a nyilvánosságra került fotók alapján Elon Musk bőre annyira fehér, hogy 20 perc is elég lehet ahhoz, hogy brutálisan leégjen. 

A multimilliárdos egy kis csoporttal múlatta az időt, amelynek újdonsült barátai, Ari Emanuel és Sarah Staudinger is tagjai. Az elit társaság az Égei-tengeren hajózott a „Zeus” nevű jachton, melynek értéke 20 000 dollár hetente. A jármű hat vendég befogadására képes több mint három kabinban, és jár hozzá a profi legénység is. 

Az 51 éves Elon Musk sima fehér pólóban, fekete fürdőnadrágban, sötét napszemüvegben, fekete baseballsapkában és hozzáillő papucsban szállt fel az elegáns hajóra.

Koktél, tárgyalás, nyugalom - így telik Elon Musk nyaralása

A Tesla vezérigazgatója szinte azonnal fürdőruhára vetkőzött, és belevetette magát az óceánba. Miután visszatért a jachtra, az Endeavour vezérigazgatójával beszélgetett. 

Elon Muskot később látták koktélozni is, mielőtt a csapat elindult a sziget felfedezésére.

A SpaceX alapítóját – aki a közelmúltban megerősítette, hogy megszületett tizedik gyermeke – a jelek szerint a legkevésbé sem zavarta a Twitter ellene indított hatalmas per. Elon Musk először áprilisban egyezett bele a közösségi oldal megvásárlásába, méghozzá 44 milliárd dollárért. Ám a hónap elején kilépett az üzletből, mert úgy vélte, hogy a platform hazudhat arról, hogy a felhasználók hány százaléka bot.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves