Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IKREK

Elon Musk az eddig titkolt ikrekről: „Próbálom megoldani a demográfiai krízist"

2022. július 08.

2 perc olvasás

ELLE
ikrek gólyahír Elon Musk Elon Musk gyermekei babahír
Elon Musk az eddig titkolt ikrekről: „Próbálom megoldani a demográfiai krízist"
© Shutterstock

Egy bírósági dokumentumból derült ki, hogy Elon Musknak 2021 novemberében ikrei születtek. 


Elon Musk magánéletéről lassan legalább annyi szó esik, mint szakmai sikereiről és csúcspontjairól. A Tesla és SpaceX vezér szakításai és újabb kapcsolatai, szerelmei, immár pedig gyerekei állandó beszédtéma lettek. 

Elon Musk magánélete tele van meglepetésekkel

Elon Musk magánélete lassan nagyobb hangsúllyal bír, mint a karrierje az emberek érdeklődését tekintve, pedig az üzletember tényleg bármibe kezd, sikeres lesz. Ám szakításai és szerelmei annyira sok váratlan fordulattal bírnak, hogy mindenkit ez foglalkoztat jobban, mint az önvezető autók. 

Nemrég például kitálalt volt felesége, Grimes, ugyanis azt vallotta, Elon Musk hiába a világ egyik leggazdagabb embere, nem volt hajlandó új matracot vásárolni, a régi lyukas darabon kellett töltenie az éjszakákat. Sőt, már az is többször felmerült, hogy ez a gazdagság a gyakorlatban nem is annyira reális, hiszen főleg a cégekben, részvényekben lelhető fel ez a vagyon. Aztán nemrég bombaként robbant a hír, hogy szexuálisan zaklatta a SpaceX egyik légiutas-kísérőjét. 

Twitteren reagált Elon Musk a hírre, mely szerint titokban ikrei születtek

Most pedig a bírósági dokumentumokból kiderült, hogy 2021 novemberében ikrei születtek a mesterséges intelligencia szakértő Shivon Zilistől. Elon Musk pedig úgy döntött, a maga módján reagál a hírekre, a Twitteren egy meglehetősen érdekes hangvételű üzenetet tett közzé:

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítsek az demográfiai válságon. Az összeomló születési ráta a legnagyobb veszély, amellyel a civilizáció eddig szembesül

— írta legutóbbi bejegyzéséhez, amelyhez hozzáfűzte utólag, hogy mindenki fogadja meg ezeket, valamint gratulált azoknak, akiknek nagy családja van, ezzel elismerve azokat, akik szintén tettek ez a civilizációt fenyegető fontos veszélyforrás ellen. 

A bírósági dokumentumok szerint az ikrek a texasi Austinban születtek. Az is kiderül, hogy áprilisban Elon Musk és Shivon Zilis – aki a Neuralink cég projektigazgatója – arra kérte a texasi megyei bíróságot, hogy engedjék, hogy megváltoztassák a babáik nevét, hogy ne lehessen azonosítani, ki az ikrek édesapja. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves