Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

Hosszú betegség után elhunyt Olivia Newton-John

2022. augusztus 08.

1 perc olvasás

ELLE
gyász halál halálhír Olivia Newton-John
Hosszú betegség után elhunyt Olivia Newton-John
© Robyn Beck / AFP

A Grease sztárja, Olivia Newton-John 73 évesen vesztette életét.


Hosszan tartó betegség után 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John. A Grease sztárja családja és legjobb barátai körében vesztette életét dél-kaliforniai birtokán – derült ki a hétfőn közzétett gyászjelentésből.

A színésznő több  mint harminc éven át küzdött melldaganattal, ám végül a gyilkos kór kerekedett felül rajta. 

Többször is megküzdött a rákkal Olivia Newton-John

Először 1992-ben diagnosztizálták Oliviánál a mellrákot, nem sokkal édesapja halála után. Az akkori kezeléseknek hála jó időre visszanyerte egészségét, egészen 2017 májusáig, amikor is kiújult a daganata.

„Éreztem, hogy valami nem stimmel. Aggasztó, amikor visszajön a betegség, de azt gondoltam, újra túlleszek rajta” – nyilatkozta egy korábbi interjújában.

2018-ban aztán harmadszor is kézhez kapta a mellrák diagnózisát. Bár a kezelések ezúttal nem hozták meg a kívánt eredményt, a színésznő negyedik stádiumos rákosként is végig igyekezett pozitívan hozzáállni a betegségéhez. Egy tavalyi televíziós interjúban úgy fogalmazott:

„Őszintén szólva nem sokat gondolok rá. A tagadás nagyon jó dolog, egyre erőseb és jobb leszek! Jól vagyok” – jelentette ki mosolyogva otthonában Olivia Newton-John, aki azt is elárulta, hogy orvosi kannabisz segítségével igyekszik kordában tartani a fájdalmait.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves