Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Kiderült az igazság Diana és Kamilla kínos ebédjéről

2022. november 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
sorozat Diana hercegné A korona Kamilla királyné
Kiderült az igazság Diana és Kamilla kínos ebédjéről
© Fotó: Tim Graham / Getty Images

A korona negyedik évadának egyik legismertebb jelenete, amikor Diana hercegné és Kamilla közösen ebédelnek. A jelenet sokakban felháborodást keltett, ám a valóságban közel sem volt ennyire kínos. 


Diana hercegné és Kamilla 1981-ben egy étteremben ebédeltek, a fontos momentum pedig A korona negyedik évadában is helyet kapott. A jelenet végül a 3. epizód egyik legfelkavaróbb része lett, hiszen egyszerre kínos és szomorú. 

Ilyen volt a valóságban Diana hercegné és Kamilla ebédje

A sorozatban Kamilla egy kedves üzenetet küld Diana hercegnének az eljegyzés bejelentése után. A történet szerint Károly herceg javasolta Dianának, ha unatkozik keresse fel Kamillát. A két nő végül egy étteremben találkozik, ahol Kamilla többször is leereszkedően beszél Dianával, és elárulja neki a titkos beceneveiket. Az ebéd végül hamar véget ér, a jövendőbeli walesi hercegné számára pedig nyilvánvalóvá válnak az erőviszonyok. 

Andrew Morton, királyi önéletrajzíró elárulta, hogy a valóságban közel sem volt ennyire kínos, megalázó az ebéd. 

A két nő valóban találkozott Károly herceg körútja alatt, ám Kamilla már két nappal az eljegyzés bejelentése előtt gratulált a párnak, és kérte Diana hercegnét, hogy ebédeljenek együtt. 

dianahercegne-2022
Fotó: Express Newspapers / Getty Images

Fontos, hogy ekkoriban Diana még nem tudott Károly herceg és Kamilla korábbi kapcsolatáról. A walesi herceg egy bizalmas barátként mutatta be Kamillát, így csak jóval később jött rá arra, hogy találkozgattak. 

Az ebédet Diana szervezte meg, amiről később azt mondta, hogy nagyon trükkös volt. Kamilla végig kedves volt vele, bár egy ponton gyanakodni kezdett. Nagyon érdekelte, hogy fog-e vadászni. A walesi hercegné később elárulta, egyértelműen arra volt kíváncsi, hogy Károly herceget elkíséri-e a vidéki vadászatokra, vagy sem. Kamilla vadászott, ezért ez kifejezetten jó ürügynek számított a találkozásra. 

Bár a valóságban nem volt annyira kellemetlen az ebéd, mégis fontos mérföldkőnek számított a hercegi pár életében. Diana számára ekkor váltak gyanússá Kamilla szándékai, ami kihatással volt a házasságukra


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves