Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL LOVE

Ő az a férfi, akit Diana hercegné Károly király után szeretett

2022. november 01.

3 perc olvasás

Kovács Gréta
szerelem botrány diana hercegné királyi család brit királyi család királyi viszály
Ő az a férfi, akit Diana hercegné Károly király után szeretett
© Getty Images/Bettmann

Miután Diana hercegné és Károly király házassága tönkrement, a hercegnére ismét rátalált a szerelem — ráadásul nem is akárki személyében!


Károly király és Diana hercegné házassága, valamint botrányos válása közel 25 év után is rengeteg kérdőjelet vet fel, melyek megválaszolása még mindig lázban tartja az embereket. Köztudott, hogy Károly király a Diana hercegnével való házassága alatt végig Kamilla királynét szerette; Diana hercegné közeli barátnője, Simone Simmons szerint viszont Lady Di viszont egészen a válásig szerelmes volt Károly királyba. 

Nem Károly király volt Diana hercegné egyetlen szerelme

Diana hercegné a Károly királlyal való válása után, illetve a tragikus halála előtt viszont még egyszer megtalálta a szerelmet, melyet azonban nem sokáig tudott kiélvezni. 

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Diana hercegné még a Károly királlyal való válása előtt, de már a szétköltözésük után kezdett el randevúzni a pakisztáni származású Hasnat Khan szívsebésszel, akivel egy londoni kórházlátogatáson találkozott először. A két fél nem tervezte a szerelmet, mégis beleszerettek egymásba: kapcsolatuk mindennapjait azonban a végsőkig megkeserítette az a médiafigyelem, ami  a sajtó szentelt nekik.

A szívsebész volt Diana hercegné utolsó szerelme

Diana hercegné és Hasnat Khan 1995 nyarán találkozott egymással, kapcsolatuk pedig két teljes évig tartott: a szerelmük olyan komoly volt, hogy már a házasságot is tervezték, Lady Di pedig még a pakisztáni Lahore városába is ellátogatott, hogy találkozzon a férfi szüleivel, akit csak Mr. Wonderful (Mr. Csodálatos) néven szólított. Szerelmük mégsem szólt örökké, 1997-ben ugyanis véget ért a kapcsolatuk.

Getty Images/Stan Karczmarz
Getty Images/Stan Karczmarz

Diana hercegné 1997-ben, a halála előtt pár hónappal szakított a férfival, aki a barátai szerint az első és egyetlen lelki társa volt a hercegnének. A szakítás okairól pontos információnk nincs, Diana hercegné egykori lakája, Paul Burrell egy 2008-as beszámolója alapján viszont kiderült, hogy a férfi nehezen viselte a médiafigyelmet, Diana hercegné pedig belátta, hogy a kapcsolatuknak nem lehet jövője.

Diana hercegné vetett véget a kapcsolatnak

Diana hercegné halála előtt kezdett el randizni Dodi Al-Fayed egyiptomi milliárdos üzletemberrel, akivel csak néhány hónapja volt együtt, mikor megtörtént az a végzetes párizsi autóbaleset, ahol mindketten életüket vesztették.

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Hasnat Khan szívsebész természetesen jelen volt Diana hercegné temetésén, de a mai napig elvonultan él a nyilvánosságtól, Diana hercegnével való szakítása után pedig egy évtizedig egyedülálló volt. A szívsebész azóta kétszer nősült, Diana hercegnével való kapcsolatáról pedig a mai napig nem beszél a sajtónak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves