Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzköltés

Őrület, Károly király mennyiért újítja fel a Buckingham-palotát

2022. október 18.

1 perc olvasás

ELLE
felújítás buckingham palota Károly király
 Őrület, Károly király mennyiért újítja fel a Buckingham-palotát
© Getty Images/Chris Jackson

Károly király nem érzi magát otthon a Buckingham-palotában. 


Valószínűleg sokan a két kezűket összetennék, csak ha fele olyan luxusban élhetnének, mint amit a Buckingham-palota kínál a királyi családnak. Károly király azonban egyáltalán nem elégedett, ezért nem is hajlandó beköltözni, amíg nem fejezik be a 369 millió fontos felújítást, amire az adófizetők pénzéből telik. 

Nem tekinti élhető jövőbeli otthonnak

- árulta el egy forrás a The Sunday Times lapnak.

Nem rajong érte

A királyi családhoz közelálló forrás elárulta, hogy Károly nem rajong a hatalmas palotáért, mert nem tartja élhetőnek, valamint szerinte sem költség, sem környezetvédelmi szempontból nem fenntartható. Valószínűleg ez az oka annak, hogy az Egyesült Királyság új királya egyre csak húzza-halasztja a költözést.

Hosszú évekbe telhet 

A felújítás nagyjából 2027-re fejeződik be, tehát nagyon úgy tűnik, hogy addig Károly király és a felesége, Kamilla királyné nem költöznek be a Buckingham-palotába. Az épület így sem marad üresen, ugyanis az átmeneti időszakban hivatalos ügyek intézésre használják majd. 

Kamilla sincs elragadtatva

Kamilla királyné szintén nem repdes az örömtől, hogy egyszer ki kell költözniük a Clarence-házból, mert állítólag ő sem akar a Buckingham-palotában élni. Közben Károly azt szeretné, hogy a palotába több betekintést kapjanak az emberek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves