Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Érdekes

Amber Heard teljesen eltűnt

2022. július 27.

3 perc olvasás

ELLE
amber heard johnny depp rágalmazási per eltűnt
Amber Heard teljesen eltűnt
© Getty Images/Yui Mok - PA Images

Amber Heard egyáltalán nem ad hírt magáról.


A rágalmazási per előtt Amber Heard rendszeresen posztolt a közösségi oldalaira. Amióta a színésznő és volt férje, Johnny Depp a bíróságon találkoztak újra, azóta csak két posztot tett közzé. Amber még a pereskedés előtt tett ki egy szöveget, ahol leírta, hogy egy időre eltűnik a közösségi médiából, majd az ítélethirdetés után a csalódottságának adott hangot. Június elseje óta azonban semmilyen hírt nem osztott meg a közösségi médiában.

Itt az utolsó poszt

A színésznő arról írt, hogy szomorú, amiért veszített, de még szomorúbb azért, mert azt hitte, hogy amerikaiként úgy érzi nincs meg a joga, hogy szabadon és nyíltan beszéljen. Ezután a bejegyzés után nem sokkal Amber az NBC-nek adott egy exluzív interjút, de a közösségi médiában többször nem szólalt meg.

Korábban a kislányáról osztot meg képeket

A pereskedés előtt Amber boldogan osztott meg fotókat a kislányáról, Oonagh Paige Heardről. Habár arra mindig nagyon ügyelt, hogy a baba arca ne látszódjon teljesen. A színésznő titokban lett édesanya, de arra máig nem derült fény, hogy ki lehet a kicsi édesapja. Sokan azonban úgy vélik, hogy Elon Musktól született gyermeke a sztárnak. 

Szelfizni is imádott

Amber sokszor szelfizett is a közösségi oldalán. Mondjuk az tény, hogy az elmúlt időszakban a kommentelési lehetőség csak néhány ember számára adatott meg, de így is mondhatni, hogy aktív posztoló volt. A kérdés már csak az, hogy fog-e még valaha posztolni a színésznő?

Visszatérhet?

Nagy valószínűséggel Amber Heard azért döntött közösségi média detox mellett, mert miután elvesztette a rágalmazási pert, rengeteg gyűlölet zúdult rá. Egyértelműen többen voltak azok, akik Johnny Depp mellett álltak ki és nem rejtették véka alá a véleményüket. A kérdés már csak az, hogy Amber vajon idővel visszatér-e vagy többé nem találkozhatunk vele az Instagramon. 

Johnny Depp az ellenkezőjét teszi

Az ítélethirdetésig Johnny Depp volt az, aki nagyon kevés alkalommal adott hírt magáról a közösségi médiában. Júniusban köszönetet mondott a rajongóknak és a jogi csapatának a támogatásért, de előtte négy hónapig semmit sem posztolt. Azóta egyre gyakrabban oszt meg képeket és videókat. Sőt, a színész még a TikTok-ra is regisztrált nemrég. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves