Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

JOHNNY DEPP

Amber Heard ismét fellebbez: „A bíró igenis hibázott”

2022. július 22.

3 perc olvasás

ELLE
amber heard házasság johnny depp tárgyalás rágalmazási per
Amber Heard ismét fellebbez: „A bíró igenis hibázott”
© Shutterstock

Amber Heard képtelen beletörődni, hogy ellene ítélt a bíróság a Johnny Depp elleni rágalmazási perben. Vajon a pénz, vagy a presztízs hajtja jobban?


Múlt héten a bíró elutasította Amber Heard indítványát, és azt mondta, nincs bizonyíték az esküdtek csalására.

Amber Heardnek fizetnie kell - de nem akar

Amber Heard fellebbezett az ítélet ellen a volt férjével, Johnny Deppel folytatott rágalmazási perében.
Június 1-jén héttagú esküdtszék hozta meg ítéletét, amely az 59 éves Depp mellett szólt, és több mint 10 millió dollár kártérítést ítélt meg neki. Megállapították, hogy a 36 éves Amber Heard rágalmazta a színészt egy 2018-as közleményében, amelyet a családon belüli bántalmazásról írt, és bár a cikkben nem említette őt név szerint, akkor is károk érték emiatt. Ezenkívül az esküdtszék 2 millió dollár kártérítést ítélt meg Amber Heardnek, három rágalmazási ellenkeresete közül az egyik miatt.

Amber Heard már előre közölte, hogy fellebbezni kíván a virginiai ítélet ellen, a színésznő csütörtök reggel tette hivatalossá azt, amikor ügyvédei fellebbezést nyújtottak be a Fairfax megyei körzeti bírósághoz.

Úgy gondoljuk, hogy a bíróság olyan hibákat követett el, amelyek megakadályozták az első kiegészítéssel összhangban lévő igazságos és tisztességes ítéletet. Ezért fellebbezünk az ítélet ellen. Bár tisztában vagyunk vele, hogy a mai bejelentés meggyújtja a Twitter máglyáját, vannak lépések, amelyeket meg kell tennünk a méltányosság és az igazságosság biztosítása érdekében.

—mondta Amber Heard szóvivője.

Miből fizessen, ha nincs ekkora vagyona?

Az esemény egy héttel azután következett be, hogy Penney Azcarate bíró elutasította Amber Heard a perbeli tárgyalásra irányuló kérelmét. Az ügyben az egyik esküdt személy Amber Heard szerint nem az, akit az esküdtszéki feladatra beidéztek. A bíró szerint az esküdtszék nem talált csalásra utaló bizonyítékot, és megjegyezte, hogy Amber Heard csapatának csupán hetek állnak rendelkezésére, hogy beszéljenek a hibákról, vagy megvárják a kedvezőtlen ítéletet.

Amikor a bíró a múlt hónap végén hivatalosan kihirdette az ítéletet, úgy döntött, hogy a kártérítést 6 százalékos éves kamattal kell fizetni, és megjegyezte, hogy ha Amber Heard fellebbezne, akkor a kártérítés teljes összegére kötvényt kell letétbe helyeznie.

Az ítélet utáni napon ügyvédje, Elaine Bredehoft egy tévéinterjúban azt mondta, hogy Heard fellebbezést tervez, és a színésznő  képtelen megfizetni  a kártérítés összegét. Bredehoft a záróbeszédben megemlítette, hogy Heard 6 millió dollárnyi ügyvédi költséget halmozott fel addigra a tárgyalással. Johnny Depp ügyvédje, Benjamin Chew később egy másik televíziós interjúban azt mondta, hogy a színész számára az  ügy soha nem a pénzről szólt, csak hírnevének helyreállításáról, és ez sikerült is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves