Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIR TREND

Ez a hajszín lesz a legtrendibb idén télen: így viselik a sztárok a gombaszőkét

2023. november 26.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

barna frizura hajápolás hajfesték hajfestés hajszín
Ez a hajszín lesz a legtrendibb idén télen: így viselik a sztárok a gombaszőkét
© Shutterstock

Nincs ötleted, milyen színűre fesd a hajad az ünnepi szezonra? A gombaszőke lesz számodra a legjobb választás: szexis, természetes és nagyon könnyű fenntartani is! 


A téli hónapok során a legtöbb nő a sötétebb, barnás hajfestésekre szavaz, pedig a szőke hajszínek igazán nem a nyáron, hanem sokkal inkább a télen a leglátványosabbak. Ha a szőkével pedig nem vagy megbarátkozva, köztes megoldást kínálnak az átmenetet képező, barnás-szőkés árnyalatok, azon belül is a szezon legnépszerűb hajszíne, a gombaszőke! 

NINCS ENNÉL A SZŐKÉNÉL SZEBB HAJSZÍN IDÉN TÉLEN

A gombaszőke hajszín ráadásul nemcsak a mindennapokban, hanem a közelgő ünnepi szezonban is nagyon praktikus: nem kell feleslegesen bejelentkezned és drága összegeket költened a fodrászra, mert ez a trendi hajszín nem igényli a hetenkénti-kéthetenkénti frissítést. Elég, ha december elején megcsináltatod így a hajad; a festék bőven ki fogja húzni az új évig, de még az is lehet, hogy Valentin-napig is! El is áruljuk, hogy miért!

A gombaszőke hajszín megfestése kicsit máshogy működik, mint egy hagyományos festés. A pontos hajárnyalat titka annyi, hogy a festék ne rögtön a hajszálak tövénél, hanem valamivel lejjebb kezdődjön az átlagosnál – ezzel a módszerres csodás átmenetet képező festést lehet alkotni, melyekbe szőke melírcsíkok is kerülhetnek, fokozva ezzel az összeolvadó, átmenetes hatást. Ha pedig még ez sem lenne elég extra, egy hajfestési trükkel fokozhatod a hatást!

A gombaszőke hajszínt a legjobban úgy tudod kiemelni, ha az arcod körüli hajtincsekre a világosabb, szőkésebb árnyalatot fested, mert így csodálatosan lesz keretezve az arcod. Ha ezzel a technikával készül a hajad, soha nem kell aggódnod azon, hogy esetleg túl nagy lenne a lenövésed, mert senki sem fogja észrevenni! 

A GOMBASZŐKE HAJSZÍN A RÖVID FRIZURÁKON IS NAGYON JÓL NÉZ KI

Attól függetlenül, hogy a gombaszőke egy átmenetes, enyhén ombre hatású hajszín, a rövid fazonú hajakon is nagyon jól néz ki: sőt, mivel kisebb az átmenete a sötétbarna és világosszőke között, talán még látványosabb is, mint egy hosszú hajon! Arra figyelj a festésnél, hogy a rövid hossz ne menjen a gombaszőke hajszín rovására, mert ha festés olvad át a hajszálakon, akkor könnyen tűnhet lenőttnek vagy rosszul festettnek a frizurád!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves