Quantcast

Bye, KKW!

Új nevet kap Kim Kardashian beauty márkája

Új nevet kap Kim Kardashian beauty márkája
© Gotham/GC Images

A KKW Beauty a jövőben SKKN néven lesz elérhető – ezzel együtt pedig egy arculatváltáson is átestik a brand.

Hamarosan újabb névvel bővül a hollywoodi hírességek saját szépségmárkájának listája, ám ezúttal nem egy új brand lép színre. Kim Kardashian saját szépségápolási márkája, a KKW Beauty kap új nevet, ezzel együtt pedig új arculatot is.

A lépés várható volt, miután a híresség tavaly bejelentette, hogy felbontja házasságát Kanye West rapperrel – a KKW rövidítés ugyanis Kim férjezett nevét (Kim Kardashian West) takarja. A jövőben Kim szépségtermékei az SKKN by Kim néven kerülnek forgalomba, az új név mellé pedig új dizájnt is kapnak, a pletykák szerint pedig a termékkínálat is bővülni fog.

A KKW Beauty Instagram-oldalán még tavaly augusztusban jelent meg egy bejegyzés, amelyben tájékoztatták a rajongókat arról, hogy egy időre szünetet tartanak, hogy új, modernebb és fenntarthatóbb termékeket dolgozzanak ki, és fejlesszék a vásárlói élményt – akkor azonban még nem esett szó a névváltoztatásról. A márka eredeti védjegybejegyzése szerint bőr-, haj- és körömápolási termékek, valamint étrend-kiegészítők forgalmazására szakosodott, ez a jövőben a bőr- és hajápoló eszközök, valamint a lakberendezési termékek kategóriáival bővülhet.

Kim egyelőre nem árulta el, hogy az új rövidítés mit takar, ám az elnevezés már most, a hivatalos megjelenése előtt nagy port kavart. A New York-i SKKN+ nevű szépségközpont tulajdonosa felszólította a hírességet, hogy hagyja abba a márkanév jogosulatlan használatát, mivel az túlzottan hasonlít a spa elnevezésére.

Forrás: Elle