Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FRIZURA

Az U-vágástól kétszer olyan dúsnak tűnik majd a hajad

2022. október 05.

1 perc olvasás

ELLE

fodrász frizura hajvágás U-hajvágás
 Az U-vágástól kétszer olyan dúsnak tűnik majd a hajad
© Shutterstock

Az U-hajvágás sok ember problémájára nyújthat megoldást. 


Az U-alakú hajvágáshoz egyáltalán nem kell merésznek lenned, ugyanis semmi bevállalósság nincsen benne, mégis hihetetlenül látványos. 

Az U-hajvágás a sztár

Nem kell elengedned a hajad hosszát, nem kell lemondanod a hosszú tincsekről, az U-vágás semmilyen drasztikus változással nem jár. Viszont teljesen újradefiniál mindent, amit csak eddig gondoltál a hajadról. Unod már, hogy oldalt lapos a frizurád, ám hátul olyan hatalmas tömegben van, akár csak egy oroszlánsörény? Akkor neked tökéletes választás lehet ez a frizura. 

A lényege, hogy az egyhossz helyett csak a haj közepén maradnak a leghosszabbak a tincsek. Így optikailag úgy tűnik majd, mintha az egész frizura nagyon hosszú lenne, de sokkal könnyebb, frissebb és teltebb érzete és látványa lesz. A hajvégek egy U alakot formáznak, és sokkal jobban elosztódik a haj telítettsége és tömege. 

Hogy hogyan is néz ki a valóságban? Lássuk egy fodrász videóját róla:

@virginia_ongkili

Lagi haircut keminatan kamoo😁 The official name for this haircut is Oval U-Shaped Layer. Always the perfect combination with Curtain Bangs haircut🥰 thx for having me

♬ LALISA - 리사 (LISA)
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves