Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

A körömszín, amit mindenki viselni fog idén ősszel

2022. augusztus 27.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

fehér körömlakk köröm körömápolás körömlakk manikűr körömfestés
A körömszín, amit mindenki viselni fog idén ősszel
© Shutterstock

A semleges színű körmök egyszerűen nem mennek ki a divatból. Íme a bizonyíték!


Az elmúlt időszakban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a természetes, semleges színű körmök: a francia manikűrök például még soha nem voltak olyan felkapottak, mint most; a pasztell árnyalatú körömdíszítések pedig egyre változatosabb formákban és stílusokban vannak jelen a körömápolási trendek között. Ha ezek a manikűrök eddig is közel álltak a szívedhez, a most következő trendi körmökért egyenesen rajongani fogsz! 

A „milky way” körömtrend idén meghódítja a világot

A „milky way” (magyarul: tejút) elnevezésről általában az édes tejcsokoládé szelet jut az eszünkbe, mostanában viszont egyre többször használják ezt a kifejezést az új manikűrtrendre is, ami első ránézésre pont úgy néz ki, mintha egy pohár tejjel öntötték volna le a körmöket.

A „milky way” körömtrend rendkívül egyszerű: csupán egy fehér színű körömlakk kell hozzá, amit egy rétegben kell felkenni, megteremtve ezzel a félig-meddig átlátszó, "tejszerű" külsőt.

Nem egy nagy ördöngösség az elkészítése

Vannak, akik az átlászóbb hatás elérése érdekében a fehér körömlakkot még egy kicsit fel is hígítják egy kis körömlakklemosó folyadékkal vagy átlátszó fedőlakkal, ám ha nagyon vékony rétegben használod a fehér színt, akkor egy réteg is elég lesz belőle, mindenféle más adalék hozzáadása nélkül.

Az új körömtrendet úgy tudod a legtökéletesebben megkreálni, ha a klasszikus körömfestési technikákkal ellentétben nem alulról, hanem a köröm közepéről kezded el a festést, majd azt óvatos mozdulatokkal elkened a körmöd felső és alsó része felé is.

Rendkívül népszerűek a „milky way” körmök

Talán az egyszerű kivitelezése miatt, de az is lehet, hogy a minimalista és letisztult szépségápolási trendek elterjedése miatt olyan népszerű ez a körömtrend, hiszen nem kell sem glitter, sem flitter, sem LED-fény, sőt! Még különösebben nagy körömápolási tudás sem, csak egy precizitás és türelem.

Elég, ha csak beszerzel hozzá egy szép árnyalatú (inkább fényes, mint matt hatású) fehér színű körömlakkot, valamint egy extra ragyogást adó fedőlakkot, amivel óvatosan kilakkozod a körmeidet és már kész is van a tökéletes manikűr! 

fontos a fehér manikűr tökéletes kivitelezése

Érdemes észben tartani, hogy a fehér szín csak úgy vonzza a tekinteteket, ezért ennél a manikűrnél különösen fontos, hogy tökéletes legyen a végeredmény! Sietősen, mindössze pár perc leforgása alatt nem érdemes elkezdeni ezt a manikűrt, mert szinte biztos, hogy nem lesz szép, de maximum 10 perc leforgása alatt már tökéletesen megvalósítható ez az új körömtrend. Mutatjuk is, hogyan csináld! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves