Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pirosító

Ezért a pirosítós trükkért rajong most mindenki, teljesen más lesz tőle a smink

2024. április 20.

2 perc olvasás

ELLE

trükk pirosító smink szépségápolás
Ezért a pirosítós trükkért rajong most mindenki, teljesen más lesz tőle a smink
© Shutterstock

Új életre kel az arcod, ha így viszed fel a pirosítót.


Eddig úgy gondoltad, hogy a pirosító felvitelének csupán egyetlen módja létezik? Nos, a helyzet az, hogy szerencsére ez nincs így, sőt a híres sminkes, Max May hihetetlen trükkjeivel valójában egészen új értelmet is nyer a pirosító. 

Egyszerű, de nagyszerű 

Ami a makeup-ot illeti a pirosító egyike azoknak a termékeknek, amik bár látszólag nem olyan fontosak, de mégis hihetetlen hatást keltenek, ha alkalmazod őket. Kaphatók folyékony vagy púderes verzióban is, a felvitelük pedig valójában nagyon egyszerű, de nem árt ismerni néhány trükköt és technikát, amikkel a végeredmény még a vártnál is jóval tökéletesebb lehet. A pirosítót általában az arccsontkörnyékére kell felvinni, a legáltalánosabb tecnika pedig, hogy mosolygunk egy jó nagyot és egy sminkecset vagy szivacs segítségével felvisszük az arccsontra. Vitathatlan, ez a legegyszerűbb és leguniverzálisabb mód, de May May segítségével most mutatunk még pár nagyszerű alternatívát. 

Emelés 

Lifting hatást kelthetsz az arccsont feletti pirosító felvitelével. Így a pirosító közvetlenül a bronzosító fölött helyezkedik majd el. A végeredmény magáért beszél. 

Itt a videóban meg is nézheted: 

A teltség fokozása 

Teltebb arcra vágysz? Felejtsd el a botoxot, pirosítóval is megvalósíthatod. Egyszerűben vidd fel a pírt közvetlenül az arccsont alá. Általában ide került egyébként a bronzosító, viszont, ha ezt a technikát alkalmazod, akkor aznapra inkább tedd parkolópályára. 

Napbarnított hatás 

A napsütötte hatás eléréséhez vigyél fel egy kis pírt az arccsontra és az ornyergedre, oda, ahol általában a nap is megsüti. Nézd csak, milyen csodás lesz: 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves