Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tökéletesség

A sárgabarack szőke hajszín a legnagyobb trend 2024-ben, göndör hajjal is tökéletes

2024. május 07.

2 perc olvasás

ELLE

hajszíntrend sárgabarack szőke hajszín
A sárgabarack szőke hajszín a legnagyobb trend 2024-ben, göndör hajjal is tökéletes
© Instagram/esteticarussia

A sárgabarack szőke hajszín hatalmas figyelmet kap most. 


Bár a 2024-es tél legtrendibb hajszínei izgalmas árnyalatok sorát vonultatták fel, a tavasz és a nyár hamarosan túlszárnyal mindent. Ahogy melegszik az idő, az emberek hajlamosak a világosabb színekhez nyúlni, és amikor ez megtörténik, hirtelen az árnyalatok és tónusok szivárványával találod magad szemben, és ez abszolút örömteli. Az egyik ilyen szín, amely nagy figyelmet kap, a sárgabarack szőke hajszín.

Göndör hajjal is remekül mutat

A sárgabarack szőkében az az extra jó, hogy  a barack, a rózsaszín és az arany árnyalatok egész spektruma megtalálható ebben a különleges színben, így játszadozhatunk vele, amíg megtaláljuk a tökéletes árnyalatot. Ha göndörhajú vagy, akkor a fodrászok is ajánlják ezt a hajszínt, és a képeket látva rájössz majd, hogy tényleg érdemes kipróbálni ebben a szezonban

A kiemelésekkel is jól mutat

Ha nincs szupergöndör hajad, akkor érdemes megkérned a fodrászodat, hogy inkább a barackszőke kiemelésekre koncentráljon, mert így szép mélységet ad az általános színnek. Valójában a hullámos haj, különösen, ha az a rövidebb oldalon van, nagyszerű alap a barackszőke számára, hogy megmutassa, mennyire lenyűgöző - legfőképpen, amikor sok nap éri.

Jöhet a szupervilágos?

Mivel a sárgabarack árnyalatai rendkívül sokoldalúak, ezért valójában szupervilágos, azaz szinte teljesen szőke lehetsz, de még mindig van egy csipetnyi sárgabarack a fürtjeidben. Ha mindezt függöny frufruval párosítod, akkor bizony 2024 legmenőbb hajtrendjét hozhatod össze. Mutatjuk, mennyire jól mutat a kettő együtt. Egyszerű, de mégis nagyszerű:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves