Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szépségtrend

Bizarr szépségtrend terjed: arcragasztás éjszakára

2022. november 14.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

szépségtrend TikTok sminktrükk ragasztó
Bizarr szépségtrend terjed: arcragasztás éjszakára
© Fotó: TikTok/ officiallyval

A legújabb szépségtrend lényege, hogy le kell ragasztani az arc megadott pontjait, állítólag így el lehet kerülni a ráncokat. 


Az interneten számos őrült, bizarr szépségtrend kering, a legtöbb pedig általában a közösségi médiában bukkan fel. Most egy népszerű szépségvlogger osztotta meg a követőivel az öregedés elleni tippjeit.

Ez a legfurcsább szépségtrend most az interneten 

A 25 éves Valerie rendszeresen beszél a szépségrutinjáról, és ad praktikus szépségtippeket. Ám most még önmagát is sikerült túlszárnyalnia, mivel az egyik videójában kijelenti, hogy a ragasztószalagoknak köszönhetően biztosan nem lesz szüksége botoxra. 

Valerie a ragasztót a homlokára, szemöldökére, az orrára és a szája köré tette fel. Állítása szerint a felhelyezett ragasztó meggátolja, hogy éjszaka mozogjon az arca, esetleg grimaszoljon, így reggelre sokkal simább lesz a bőre. A videóban elmesélte, hogy voltak apróbb ráncai a homlokán, ám azok a ragasztónak köszönhetően elmúltak. 

@officiallyval Botox? We dont know her ✋🏼 #facetaping #facetapingovernight #facetapingtutorial #beautyfacetaping #beautytricksandtips #beautytricks #naturalbeauty #naturalbeautytips #nobotox #nobotoxneeded #nobotoxhere #facetape #frownies #frownieswrinklepatch #wrinkletreatment #wrinklesbegone #wrinklepatchhack ♬ original sound - Val

Az orrára a puffadás miatt kerül ragasztó, amióta leragasztja a területet, már nem kell aggódnia attól, hogy nagyobbnak tűnik az orra. A mosolyráncok vonalára úgyszintén tesz a ragasztóból. A videója szinte vírusként söpört végig a közösségi médiában, több millión látták, és azóta számos nő próbálta ki. 

Valerie erős, zselés ragasztót használ, olyat, amit a sebkötözéshez szoktak. 

Bár a szakértők még nem szólaltak meg a trend kapcsán, nagy valószínűséggel nem sok haszna van. Fontos, hogy az új ragasztószalagos szépségtrend nincs összefüggésben azzal a praktikával, amikor az emberek éjszakára leragasztják a szájukat. Utóbbi pár hete jelent meg az interneten, ám az orvosok mindenkit figyelmeztettek, hogy semmiképp se zárják el a légutakat éjszakára.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves