Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

New Trend

A mézeskalács-latte a téli szezon kedvenc hajszíne

2022. december 19.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
frizura hajszín lily james mézeskalács-latte hajszíndivat
A mézeskalács-latte a téli szezon kedvenc hajszíne
© Fotó: Evans Vestal Ward/NBC / Getty Images

A különleges, vörös hajszín azonnal elbűvölte a nőket. 


Bár itt az év vége, a frizuradivat még tartogat pár meglepetést. Itt van máris a mézeskalács-latte hajszín, ami a szezon egyik legizgalmasabb tónusa. Lily James már ki is próbálta, a siker pedig nem maradt el. 

A hajszín, ami most lázban tart mindenkit

Kétségtelen, hogy Lily James idén komolyan vette a trendeket. A színésznő valóságos kaméleonná vált, ha hajszínről volt szó, és szinte az összes divatos árnyaltot kipróbálta. Az év elején még szőke volt, aztán barnára váltott, majd jött a fekete, a vörös, és most a mézeskalács-latte. A frizurája hossza eddig változatlan volt, ám most a fodrásza azt is felfrissítette. 

A vöröses hajszínt már nem először próbálja ki a színésznő, korábban az Emmy-gálán már viselt hasonló árnyalatot, de ez most egy kicsit világosabb. Több benne a szőke és a barna, a három szín egyvelegének köszönhetően pedig tényleg hasonlít a mézeskalácsra a végeredmény. 

A színárnyalat egy kifejezetten meleg, barátságos tónus, ami sokaknak jól állhat. A vörösnek köszönhetően különlegessé válik az összkép. 

Lily fodrásza a hajtöveket sötét árnyalatúra festette, így megfigyelhető egy apróbb átmenet. Ez a megoldás remekül passzol az aktuális trendekhez, hiszen egyre több híresség próbálja ki a lenőtt tövek hajfestési technikát. 

A rövidebb fazon remekül áll a színésznőnek, a hosszabb frufru pedig nagyszerűen keretezi az arcát. Az új frizurája sokaknak megtetszett, a legtöbben a különleges árnyalatát emelték ki. 

Kíváncsian várjuk, hogy Lily James 2023-ban milyen újdonságokat tervez kipróbálni. Az biztos, hogy nem lesz unalmas!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves