Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAIR TREND

Ez az ősz legmenőbb hajszíne, amire most minden nő vágyik

2022. október 01.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

hajápolás hajápolás ősszel hajfesték hajfestés hajszín hajtrend
Ez az ősz legmenőbb hajszíne, amire most minden nő vágyik
© Shutterstock

Meglepően feltűnő az idei ősz legmenőbb hajszíne, amit most sorra kérnek a fodrászaiktól a nők! 


Az idei ősz legmenőbb hajszínei közül magasan a vörös lett a legnépszerűbb! Ez nem meglepő, mert a vörös hajzuhatag az idei évben eddig is nagyon trendinek számít: tavasszal még az ébenfekete hajáról híres topmodell, Kendall Jenner is kipróbálta ezt a feltűnő hajszínt, aminek egyetlen hátulütője az, hogy extrém törődést igényel és különleges figyelmet kíván meg a viselőjétől.

Az idei év legnépszerúbb hajszíne a sütőtökös árnyalat

Míg tavasszal azonban az egészen sötét, már-már bordós árnyalat volt a menő, addig idén ősszel az egészen narancssárgás tónusok hódítanak. A fodrászok már el is nevezték ezt az árnyalatot #pumpkinspice, azaz „fűszeres sütőtök” árnyalatnak, aminél találóbbat aligha találhattak volna ki! 

A sztárfodrászok sorra töltik fel a közösségi oldalaikra a szebbnél szebb #pumpkinspice árnyalatú frizuráikat, melyek fantasztikusan mutatnak rövidebb és hosszabb, valamint hullámos és egyenes hajon is.

A tökéletes vörös árnyalat kiválasztása a kulcs

A vörös hajzuhatag azonban nem mindenkinek áll jól: erős karaktert és feltűnő külsőt kölcsönöz a viselőjének, ezért ha még soha nem volt ilyen színű hajad, érdemes kipróbálni előtte egy hasonló színű parókát — könnyen lehet, hogy mégsem fog magadon tetszeni ez az árnyalat.

Kristen Stewart sem kockáztatott: ahelyett, hogy teljesen narancssárgás színűre festette volna a haját és kicsit visszafogottabb, vörös árnyalatot kapott a haja, ami alapjaiban nem változtatott a megjelenésén. Ha te is ki szeretnéd próbálni ezt a frizurát, fontos, hogy profi hajszobrásszal végeztesd el a festést! A sötét árnyalatú hajszíneket először le kell szívatni és csak utána lehet befestetni ilyen menő vörös színre, míg a világosabb árnyalatokrál erre nincs szükség.

Mutatjuk is, hogy pontosan hogyan lehet ilyen vörös színű a hajad!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves