Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajfestés

Te bevállalnád? Lenőtt hajat festetnek maguknak a sztárok

2022. november 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

hajfestés reese witherspoon sztárfrizurák Elizabeth Debicki Kim Kardashian lenőtt haj
Te bevállalnád? Lenőtt hajat festetnek maguknak a sztárok
© Fotó: NBC / Getty Images

Úgy tűnik a hírességek körében a lenőtt haj a legújabb őrület! 


A lenőtt haj éveken keresztül mondhatni cikinek számított, és mindenki megpróbálta eltakarni a lenövést. Ám megfordult a dolog, a sztárok az utóbbi időben szándékosan festetnek maguknak lenövést. 

Így készül a lenőtt haj

Richard Ward, sztárfodrász most elárulta a titkot, és elmesélte, hogy miként készül a népszerű hajviselet. A technikát árnyéklenövésnek is szokták nevezni, mivel ebben az esetben nem valódi lenövésről van szó. A szakember elárulta, hogy elsőként a hajvégekre kerül fel a festék, majd folyamatosan haladnak a hajtövek felé, és egyre kevésbé világosítják ki a tincseket. 

Ettől függetlenül ugyanúgy kerül festék a hajtövekre, ám más technikával, mint a tőfestés esetén. A lényeg, hogy teljesen természetes legyen a hatása, így az átmenet szépen érvényesül. 

A hírességek valósággal rajonganak a trendért, a Diana hercegnét alakító Elizabeth Debicki A korona premierjére is ezzel a hajviselettel érkezett. Ám kipróbálta már Kim Kardashian, Reese Witherspoon és Sarah Jessica Parker is. Richard Ward szerint érhető a frizura népszerűsége, hiszen azt üzeni: 

Nem vagyok tökéletes. 

Ám ez csupán egy illúzió, hiszen sokkal több időbe telik, mint egy hagyományos festés. Sok időt vesz igénybe az árnyalatok megkomponálása, és a tincsek kivilágosítása. Csakis azok a szakemberek tudják megfelelően elkészíteni, akik ismerik az ombre és a balayage festési technikát. Bármilyen lenövésen nem alkalmazható, legfeljebb 5 centiméter lehet az árnyéklenövés. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves