Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új kedvenc

A lebegő francia manikűr a tavasz legmenőbb körömtrendje

2024. április 16.

2 perc olvasás

ELLE

körömtrend francia manikűr
A lebegő francia manikűr a tavasz legmenőbb körömtrendje
© Shutterstock

A lebegő francia manikűr nagy sláger lesz.


Ha imádod a francia manikűrt, de egy kis csavarásra vágysz, akkor megtaláltuk neked a tökéletes körömterndet. Idén tavasszal mindenki a lebegő variációért rajong, ami egyre nagyobb teret kap a közösségi médiában is. Ha készen állsz az újdonságra, akkor tudod, mit kell kérned legközelebb a körmösödnél.

Ezt kell tudni róla

2024-ben a lebegő francia manikűr kifejezés azt jelenti, hogy kialakítása egy vékony lakkcsíkot tartalmaz a köröm egyharmadáig, anélkül, hogy kitöltené a hegyét, így a köröm természetes színe láthatóvá válik. A megjelenés minimalista és modern, emellett alkalmazkodik a különböző körömformákhoz és hosszúságokhoz. Mutatjuk a legjobb fotókat, amelyek az interneten megjelentek.

Ha minimalista maradnál, akkor így megőrizheted a hagyományos francia manikűr esszenciáját. A szuper minimalista dizájn elegánsan néz ki a tejfürdős alapon. Ha otthon készíted, akkor világossárga lakk segítségével fessegy hajszál ívet a köröm tetejétől körülbelül egyharmadáig, hogy kiemelje, hol kezdődik a hagyományos francia manikűr.

Azonban meg is duplázhatod a vonalakat. Miért állnál meg egynél, ha lehet kettő is? Ahhoz, hogy a lebegő francia manikűr egy kicsit egyedibb legyen, fess párhuzamos vonalakat a körömágyra. Ennek a technikának a helyes beállítása igényelhet némi gyakorlatot, hogy a vonalak ne menjenek egybe. Használhatsz sablont is, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queenie (@queenies_nail_salon) által megosztott bejegyzés

Tovább is viheted a lebegést a megszokottnál. A lebegő francia manikűr 2024-es változata a köröm egyharmadánál egyenes vonalat használ, de lehet kísérletezni, és lejjebb vinni. Ez az éles vonal a hosszabb körmök illúzióját keltheti, különösen a négyzet alakú hegyeken. Mi imádjuk!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves