Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend

Íme a mandarin manikűr: ez lesz a nyár legmenőbb körömtrendje

2024. június 01.

2 perc olvasás

ELLE

körömtrend manikűr nyár
Íme a mandarin manikűr: ez lesz a nyár legmenőbb körömtrendje
© fre

A mandarin körmök hódító útjukra indulnak. 


Ha lépést tartasz 2024 legmenőbb körömtrendjeivel, akkor tudod, hogy nemrég indult hódító útjára a butter nail, a menta és matcha pedig már évek óta hatalmas lázban tartja a csajokat. Ezekért a színékért a sztárok is odáig vannak, idén nyáron pedig minden bizonnyal a mandarin manikűrért fognak a legtöbben epekedni. A szín már most hatalmas népszerűségnek örvend, máris elmondjuk, miért válaszd te is. 

Boldogság, vidámság 

A tavaszi narancs sorbet után megérkezett a kistesó, ami 2024 nyarának kedvenc trendje lesz. A mandarin manikűr fényessége kiváló opció lehet a számodra, ha szereted a szórakoztató körmöket és imádsz ragyogni. Ezzel a színnel nem lőhetsz mellé, ha a tündöklés a cél, hiszen hangsúlyos árnyalat, azonnal szemet szúr mindenkinek. Arról pedig már nem is beszélve, hogy hihetetlenül jó energiát közvetít, tele van pozitivitással, boldogsággal, gyakorlatilag csak úgy sugározni fogsz majd tőle. 

Egy kis csillám is elfér benne / Fotó: Shutterstock 

Egy kis csavar 

A körmösök is azt mondják, hogy a mandarin tökéletes alternatíva, ha valaki egy kis extrát szeretne vinni a manikűrjébe. Merész, vidámságot árasztó színről van szó, amitől neked és a környezeteben lévőknek is garantáltan jó kedve lesz. Ha elég bátor vagy, festesd mind a 10 körmöd mandarinra, de csavarhatsz is egy picit a dolgon egy kis csillámmal vagy egy szuper ombre megoldással. 

Nyugi, vannak még más színek 

Persze akkor sincsen semmi para, ha neked a mandarin annyira nem jön be. A tavalyi barbiecore pink például idén is még mindig menő, a lila is iszonyatosan felkapott, pláne micro francia kivitelben. Ez utóbbi egyébként bármelyik másik színnel, akár a mandarinnal is működik, szóval, ha nem szeretnél teli színű körmöket, akkor ez a lehetőség is nyitott. Íme néhány fotó és videó, ami inspirálhat: 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves