Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A 3 legjobb pedikűr szín, ami idén nagyon népszerű

2024. április 24.

2 perc olvasás

ELLE

pedikűr körömszín
A 3 legjobb pedikűr szín, ami idén nagyon népszerű
© Shutterstock

Ezek a pedikűr színek igazán divatosak most. 


Mivel hamarosan itt a szandálszezon, ideje elgondolkodni a pedikűrözésen. A lábujjainkra is ráfér a törődés, és nincs is jobb annál, amikor a strandon vagy a tengerparton bátran merünk mezítláb mászkálni, hiszen tudjuk, hogy csodaszép körömszínt választottunk. Most mutatjuk a 3 legnépszerűbb árnyalatot. 

Vajsárga

Zola Ganzorigt körömművész is elárulta, hogy 2024 egyik kedvenc színe a vajsárga. Az a nagyszerű ebben a sárgában, hogy pasztellszínként abszolút tavasszal és kora nyáron működik, de mivel meleg árnyalat is, még ősszel és azon túl is otthonosan mozog majd a lábadon. Valójában a sárga szín általában véve idén nagy divat lesz mind a manikűr, mind a pedikűr esetében. A kanári sárga, amely valamivel intenzívebb, mint a vajsárga, mindenhol jelen lesz, akárcsak a taxisárga, ha nagyon merésznek érzed magad.

Kék minden mennyiségben

A világ legkedveltebb színe, tehát a kék pedikűrrel biztosan nem lehet hibázni. Jó ha tudod, hogy  a kék minden árnyalata divatos és trendi 2024-ben, valamint variálhatod is a színeket. A szakértők szerint azonban jelenleg a pasztellkék tökéletes kiegészítője a lábujjaknak. A tavaszi és nyári hónapokban inkább a világos árnyalatok dominálnak, de ősszel és télen a sötétkék is nagy teret fog kapni. Ha igazán kékben akarsz pompázni, akkor a manikűröd és a pedikűröd legyen ugyanolyan színű kék. Mi imádjuk!

Menta és matcha - A zöldek hódítanak

Már megírtuk korábban, hogy idén a matcha köröm hatalmas sláger. Ez pedig azt is jelenti, hogy természetesen a lábujjaidon is remekül mutathat. Ezek a színek megnyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, így nem meglepő, hogy annyira szeretjük őket. Az emberek továbbra is nagyobb mértékű szorongással és stresszel küzdenek, az elmét megnyugtató és a pihenés és a gondolkodás érzését keltő színek egyre vonzóbbak lesznek. A zöldnek egyébként a többi árnyalata is nagyon menő 2024-ben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves