Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend 2024

2024-ben ezek a körömtrendek érvényesülnek

2024. április 30.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

köröm körömápolás körömtrend manikűr
2024-ben ezek a körömtrendek érvényesülnek
© Shutterstock

Minden évben más-más körömtrendek terjednek el, idén azonban mindenki megtalálhatja a kedvenceit.


A divat folyamatosan változik, és ez természetesen a szépségtrendekre, köztük a körömtrendekre is hatást gyakorol.

Alapvetően az egyéni ízlés szabja meg, ki milyen színeket és díszítéseket választ, de a szakemberek azt tapasztalják, hogy még mindig sokan tanácstalanok, ha a körmeikről van szó: csak azt tudják, hogy szeretnének ápolt kezeket és mutatós körmöket.

Idén azonban mindenki megtalálhatja a kedvenc stílusát, ha körömápolásról van szó, ugyanis nagyon változatos a kínálat.

2024 legnépszerűbb körömtrendjei

Csillogó kövek és króm színek

A króm hatású lakkok már tavaly is nagyon keresettek voltak, ami nem is meglepő, hiszen valóban nagyon elegáns hatást keltenek.

Még egy natúr árnyalat is kifejezetten feltűnővé, ugyanakkor nagystílűvé válik ezzel a stílussal. Ha pedig a csillogó hatást még néhány strasszkővel is fokozod, garantált, hogy mindenki megcsodálja majd a kezeidet.

Állatmintás körmök

Az állatminta időről időre visszatér az öltözködésben is, így nem meglepő, hogy ma már a körömdíszítések között is sokan kérnek ilyen jellegű mintákat.

Lehet zebra, gepárd vagy akár kígyó is, csak a fantáziád szabhat határt! Arra azonban figyelj, hogy ezek a minták inkább a rövidebb körmökön mutatnak jól.

Mandula alakú körmök

Nemcsak a színeket, hanem a formákat illetően is folyamatosan változnak a trendek. Korábban a kissé szögletesebb manikűr volt kedvelt, de 2024-ben a mandula alakú körmök számítanak a legszebbnek.

Ez a legtöbb kézformához remekül illik, ráadásul optikailag nyújtja az ujjakat, emiatt sokan kedvelik ezt a formát.

Még akkor is érdemes tenni egy próbát ezzel a manikűrrel, ha a saját körmeid alapvetően más formájúak, ugyanis tényleg lenyűgöző hatás érhető el.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves