Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

A téli szezon sztárja a koreai köröm

2022. november 17.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

köröm körömápolás körömdíszítés koreai
A téli szezon sztárja a koreai köröm
© Fotó: instagram/@kkonyo_nail

A különleges koreai köröm valósággal meghódította az internetet, most azt is eláruljuk, hogyan készül. 


Izgalmas körömfestési technika terjed, ami voltaképp egyesíti a manikűrt és a sminkelést. A koreai köröm attól válik igazán egyedivé, hogy olyan hatást kelt, mintha pirosító lenne a körmökön. 

Így készül a koreai köröm 

A festés alapja legtöbbször egy teljesen világos árnyalat, erre kerül fel finoman a rózsaszín, vagy a piros. Legtöbbször a köröm közepére helyezik a köröket, ám kerülhet oldalra, vagy más tetszőleges helyre. A végeredmény pedig hasonlít a pirosítóra.

A körömtrend igazából egy lágyabb, visszafogottabb verziója az aura körmöknek, ami nyáron volt divat. Nem számít újdonságnak, ám az utóbbi időben hatalmas figyelmet kapott a közösségi médiában. 

Az eredeti manikűr alaplakkal kezdődik, majd valóban pirosítóval, és szemhéjfestékkel készítik el a középső, rózsaszínes részt. A folyamatot pedig ugyanazzal a lakkal zárják, amivel kezdték. Így szépen összeolvadnak a rétegek.

A továbbfejlesztett verzió már különféle lakkokkal készül, melyeket a manikűrös mos össze a köröm felületén. A kész festés remekül feldobható mintákkal, kövekkel. Önmagában is látványos, mégis kifejezetten visszafogottnak, elegánsnak számít, nem csoda, hogy ennyire népszerű. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves