Quantcast

Haute parfumerie

Koreai énekesnő lett a Celine első parfümnagykövete

Koreai énekesnő lett a Celine első parfümnagykövete
© Céline

A Blackpink együttes tagja, Lisa szerepel az új Haute Parfumerie kampányban.

A francia divatház első alkalommal tesz kitérőt az illatok világába, amelyhez egy világszerte ismert énekesnőt választották nagykövetként. Lalisa Manoban, ismertebb nevén Lisa a Blackpink nevű dél-koreai K-pop banda tagja lett a Celine Haute Parfumerie kampányának arca.

A fiatal thaiföldi énekesnő 2020-ban emelkedett a divatikonok rangjára, amikor a Celine globális márkanagykövetnek nevezte ki. Ma már a divat mellett a francia márka a szépségvonaluk képviseletét is rá bízza.

Ennek köszönhetően újabb ponttal bővülhet a 24 éves előadó impozáns életrajza. Lisa ízig-vérig művész, táncosként, énekesként és rapperként is bizonyított már, miközben sugárzik belőle a stílusérzék és a kifinomultság. Nem csoda hát, hogy Hedi Slimane , a Maison Celine művészeti igazgatója is látott fantáziát a fiatal nőben. 

Miután 2019-ben megjelenése kisebb szenzációval járt a párizsi divathéten, Lisát kinevezték a Celine márkanagykövetének – kezdetben a ready-to-wear és a bőráru kollekcióit népszerűsítette. Ezután a MAC Cosmeticsszel közösen együttműködött egy sminkkollekción, most pedig az Haute Parfumerie világában merülhet el.

Forrás: Elle