Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÜLŐK

Nem értik az emberek, miért tette ezt gyermekével Kim Kardashian

2022. július 06.

2 perc olvasás

ELLE
instagram gyereknevelés jimmy fallon kim kardashian
Nem értik az emberek, miért tette ezt gyermekével Kim Kardashian
© instagram.com/kimkardashian

Kim Kardashian állandóan támadások célpont sajátos gyereknevelési stílusa miatt.


Kim Kardashian rajongói fellázadtak a reality-tévésztár ellen, miután kiderült, hogy fia, Saint ruhájának színét úgy szerkesztette, hogy az illeszkedjen az Instagram-hírfolyamába.

Kim Kardashian számára fontos a megjelenés

A 41 éves híresség közismert arról, hogy a közösségi médiában kínosan ügyel arra, milye fotót tesz közzé adatlapján, ám legutóbbi akciója úgy tűnik, még 322 millió követője szerint is túlzásnak bizonyult. Miután Kim Kardashian a The Tonight Showban szerepelt, 6 fotót tett közzé magáról, amint gyermekeivel pózol. Az elsőn nagyobbik gyermeke barna New York Yankees baseballsapkát visel.

A sasszemű rajongók azonban felháborodtak, miután észrevették, hogy Saint sapkája valójában piros volt a következő képeken, ráadásul a pólóján a „Nuclear Cowboys” szlogen is hasonló módon változott.

Az egyik felhasználó gyorsan oda is kommentelte az igazsgot és a véleményét:

Na jó, ez már tényleg kimerítő lehet. Hogy lehet ennyit foglalkozni a megjelenéssel? Folyamatosan szerkesztgetni a fotókat, átalakítani a fotón a gyerekeket, ha nem illeszkednek a feed-be. Húha, ez hihetetlen. 

Állandóan támadják, mert rossz anyának tartják

Más sem hagyta szó nélkül, sokan osztották az első kommentelő véleményét. 

Miért érdekli őt annyira az Instagram hírfolyam? Furcsa, hogy egy anyát ez foglalkoztatja...

Az még hagyján, hogy átszínezi, de nagyon béna lett a végeredmény. 

Nemcsak emiatt bántják egyébként Kim Kardashiant, legutóbb is sokan rátámadtak azért, mert úgy érzik, nem neveli jól gyermekeit. Akkor Psalm egy táblagépen játszott, amíg autóval tartottak New Yorkba, már önmagában ezt sokan felháborítónak tartották. Azonban a gyermek biztonsági öve sem volt bekötve, amelyből nagy botrány kerekedett.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves