Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

Így nézne ki Katalin hercegné szőke hajjal

2023. március 21.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

hajfestés jegesszőke haj Katalin hercegné szőke haj royal beauty
Így nézne ki Katalin hercegné szőke hajjal
© Getty Images/Samir Hussein

Bár Katalin hercegné a sötétbarna hajkoronájával vált híressé, egy rajongói oldal mégis kipróbálta, hogyan nézne ki szőke hajjal – az eredmény önmagáért beszél.


Vilmos herceg feleségének, Katalin hercegnének a megjelenését milliók irigylik: szinte nincs olyan hivatalos esemény, ahol a hercegné ne jelenne meg tökéletes külsővel a nyilvánosság előtt – legyen szó a ruhájáról és a cipőjéről, valamint a sminkjéről és a hajáról. Ez utóbbira különösen nagy gondot fordít Katalin hercegné, hiszen már a fédjegyévé vált a sötétbarna hajkoronája. Egy rajongói oldal mégis kipróbálta, hogyan festene a hercegné szőke hajjal, az eredmény pedig káprázatos! 

Katalin hercegné hajkoronáját nők ezrei irigylik

Katalin hercegné erős és sűrű hajjal rendelkezik, aminek karbantartásáért profi fodrászok felelnek naponta: az azonban kétségtelen, hogy a hercegné genetikailag tökéletes hajjal született, aminek a színét csak évente néhány alkalommal frissíti fel, igazodva az aktuális trendekhez.

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Bár jelenleg sötétbarna haja van a hercegnének, egy éve enyhén vöröses árnyalatú hajjal, tavaly nyáron pedig alig látható, szőkés melírral dobták fel a megjelenését a fodrászok, amiért odáig voltak a nők. Innen jött az ötlet, hogy az egyik rajongói oldalának vezetője Photoshoppal kipróbálja, hogyan nézne ki a hercegné szőke hajjal! 

a hercegné szőke hajjal is gyönyörűen nézne ki

Az eredmény kápráztatóan szép: úgy látszik, hogy Katalin hercegnének minden hajszín jól áll, hiszen ezzel a szőke hajkoronával úgy fest, mint egy északi szépség. Igaz, ennek a világos színű hajnak a fenntartása nagyon sok időt igényelne, a hercegné pedig nem engedheti meg magával, hogy lenőtt hajjal lássák, tehát nagy eséllyel soha nem fogjuk őt látni szőke hajkoronával. Az azonban biztos, hogy Katalin hercegnének a szőke haj is legalább olyan jól áll, mint a barna frizura! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves