Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW HAIR

Különleges dolgot vettek észre az emberek Katalin hercegné haján, ez lehet a titka

2023. március 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

frizura haj hajápolás királyi család Katalin hercegné
Különleges dolgot vettek észre az emberek Katalin hercegné haján, ez lehet a titka
© Samir Hussein / Getty Images

Katalin hercegné haján furcsa dolgot vettek észre, a bennfentesek pedig el is árulták a titkát. 


Közeledik Károly király koronázása, amire az egész királyi család készül. Katalin hercegné szintén elkezdte a felkészülést, sokak szerint ennek köszönhető, hogy megnövesztette a haját.

Katalin hercegné haja még sosem volt ennyire hosszú

A hercegné az elmúlt években sokféle módon viselte már a frizuráját. Legtöbbször kiengedve hordja, alkalmanként pedig kontyban. Szereti, ha a fodrásza lágy hullámokkal teszi még királyibbá a megjelenését, ám ez az utóbbi időben egyre többször elmaradt. Ennek köszönhetően vették észre az emberek, hogy milyen hosszú a haja. 

Az informátorok szerint Katalin hercegné hajápolási rutinja az elmúlt időszakban nagyban megváltozott. Több ápoló hajmaszk, hajolaj, kondicionáló került be a rutinjába, és részben amiatt jelenik meg kevesebb alkalommal hullámos hajjal. A hőkezelések roncsolják a szálakat, amitől sokkal hamarabb eltörhetnek, így ezzel is óvják a fodrászok a walesi hercegné frizuráját. 

A különféle hajápolók mellett a fényes hajkoronához szükség van belső támogatásra is. Az informátorok szerint Katalin hercegné az utóbbi időben még jobban odafigyel az étkezésére, csupa vitaminban dús ételt eszik. Ahogyan a hajnövekedést segítő étrend-kiegészítőkről sem szabad elfeledkezni. A cink és a szelén például segítik a hajnövekedést, a D-vitamin és az E-vitamin szintén hozzájárulnak a fényes, egészséges frizurához. 

A szakértők szerint az eredmény már igazán látványos, hiszen nagyjából 3 hónapra van szükség ahhoz, hogy megmutatkozzon a változás. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves