Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Frizuratrend

Ezt a hajvágást soha ne próbáld ki a fodrászok szerint

2023. október 16.

2 perc olvasás

ELLE

frizura frizuratrend frufru hajvágás függönyfrufru
Ezt a hajvágást soha ne próbáld ki a fodrászok szerint
© Shutterstock

A hajvágás előtt érdemes átgondolni, mire készülsz, hogy a végeredmény ne legyen tragikus.


A hajvágás alkalmanként jót tesz a haj szerkezetének, hiszen felfrissíti, ráadásul azzal, hogy megválsz a töredezett hajvégektől, egészségesebbé is válik a hajkoronád.

Mielőtt azonban az ollóért szaladnál, jó, ha átgondolod, mennyire szeretnél drasztikus változást, és hogy tényleg érdemes-e követni az aktuális trendeket.

A frufru például ismét nagyon népszerű, de egy ismert amerikai fodrász a saját TikTok-csatornáján árulta el, miért nem érdemes kísérletezni egy-egy fazonnal.

A hajvágás megfontolást igényel

A Stephagram néven posztoló felhasználó elmondta, hogy egyre többen kérik az ún. függönyfrufrut, ami azonban nem áll jól mindenkinek.

Véleménye szerint ha valakinek olyan rakoncátlan tincsei és forgói vannak, mint például Lindsay Lohannek, annak eleve nem előnyös ezt választani, de azt is óvva inti, aki olyan frizurára vágyik, amivel minden reggel két percet foglalkozik, és máris indulásra kész – ez a vágás ugyanis nem felel meg az igényeinek.

@stephagram Watch this before you cut bangs!! DISCLAIMER:CURTAIN BANGS ARE AWESOME I JUST DONT WANT ANYONE TO REGRET DOING IT IF ITS NOT THE RIGHT THING FOR THEM ❤️❤️❤️ #curtainbangs #diybangs #curtainbangsstyling #faceframinglayers ♬ Lover - Remix - Taylor Swift

A függönyfrufru folyamatos karbantartást igényel, így gyakrabban kell fodrászhoz járni vele, ami nem mindenki számára kivitelezhető.

Ezen kívül a szakember azoknak sem javasolja ezt a fazont, akik a göndör tincseikkel küzdenek – ha kicsit is elhanyagolják a frizurakészítést és a hajegyenesítést, ők akár nevetségessé is válhatnak a göndör frufruval.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves