Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajkvíz

Mennyit tudsz a hajápolásról? Kvíz!

2023. október 25.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

haj hajápolás kvíz
Mennyit tudsz a hajápolásról? Kvíz!
© Fotó: Shutterstock/YuriyZhuravov

10 kérdés a hajápolásról, hányat találsz el? Próbáld ki!


Ma is friss kvízzel jelentkezünk, a téma ezúttal a hajápolás. Próbáld ki, mennyit tudsz arról, miket érdemes csinálni ahhoz, hogy a hajad gyönyörű és egészséges legyen és az is maradjon hosszú ideig!

Hajápolási kvíz

10 kérdésből állt össze az alábbi kvíz, arra törekedtünk, hogy a hajápolással kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő dolgok kerüljenek benne szóba. Egy kérdésnél csak két válaszlehetőség közül kell választanod, a többinél négy közül, de a lényeg, hogy mindig csak egy helyes válasz van, és a téma mindig a haj, de nem az egyes frizurák-trendek, hanem a hajápolás!

Nézzük!

A fenti kvíz összeállításakor nagyban támaszkodtunk Jonathan Van Ness YouTube-csatornájára. Ő a netflixes Queer Eye sorozat hajszakértőjeként lett híres, de azóta persze még rengeteg mást is csinált a youtuberkedéstől a könyvíráson keresztül a standupig, mindenesetre ha bírod a stílusát, akkor érdemes nézni, mert nagyon sok információt mond el nagyon szórakoztatóan.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves