Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ezzel az egyszerű trükkel Katalin hercegné hullámos haja mindig tökéletes

2023. október 20.

2 perc olvasás

ELLE

trükk hullámos haj Katalin hercegné
Ezzel az egyszerű trükkel Katalin hercegné hullámos haja mindig tökéletes
© Shutterstock

Katalin hercegné mindig nagyon csinos.


Kíváncsi vagy, hogyan készíthetsz laza hullámokat? Nos, Katalin hercegné mostanában egyre többször dönt a hullámos haj mellett, és a frufruja is mindig tökéletesen áll. Most kiderül, hogy mi az a trükk, amivel mindig csodálatosra sikerül Wales hercegnéjének a frizurája. 

Azt hiszem, ez lágyabbá teszi az arcát, és feldobja a hajat

– mondta Michael Van Clarke, díjnyertes fodrász, aki Diana hercegné haját gyakran elkészítette a 80-as években. 

Íme, a trükk

Nagy csövű fogót, lapos vasalót kell használnod, vagy – ami még jobb a melegítés nélküli változatot úgy, hogy puha szivacshengerek vagy akár törölközőköpeny öv köré tekered a hajad, ami egy olyan technika, amelyet gyakran találsz a TikTokon! Valójában nagyon egyszerű megcsinálni! Alapvetően megismétli azt a régi ötletet, hogy a hajat rongyokba tekerjük, de működik

– tette hozzá a szakértő, aki szerint a rajongóknak arra kell figyelniük, hogy ne tegyenek túl sok göndört a hajukba, ugyanis Katalin célja is az a hajával, hogy természetesnek tűnjön. 

Az előkészület is fontos

A fodrász hozzátette, hogy a tökéletes hajhoz fontos az előkészület is, ezért ha szeretnénk, hogy csodás hullámaink legyenek, akkor bizony jó minőségű balzsamot kell vásárolni, ami hővédőként, fényesítőként és göndörítőként működik. Nedves hajra kell felvinni, átfésülni és formázni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves