Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW HAIR

Az espresso a legnépszerűbb őszi hajszín, ennél szebb barnát nem látsz

2023. október 24.

1 perc olvasás

ELLE

trend espresso barna haj barna hajszín frizura hajszín
Az espresso a legnépszerűbb őszi hajszín, ennél szebb barnát nem látsz
© Shutterstock

Keresed a tökéletes barna hajszínt? Akkor van egy jó hírünk, mivel itt van az espresso, ami mindent felpezsdít! 


Ősszel minden évben előtérbe kerül a barna hajszín. A meleg árnyalat ismét sok formában van jelen, de kétségtelen, hogy a forró kávé színvilágát megidéző a legnépszerűbb

Így készül a tökéletes espresso barna hajszín

Ha az elmúlt időszakban használtad az Instát vagy a TikTokot, akkor biztosan találkoztál már a jellegzetes mélybarna árnyalattal. Az espresso valósággal ellepte a közösségi médiát, ami részben Emily Ratajkowskinak köszönhető. A modell már régóta barna hajszínt visel, de a legújabb választása már mindenkit megbabonázott. 

Az espresso egy kifejezetten telített, hangsúlyos árnyalat. A színek keveredhetnek benne, kerülhetnek bele világosabb tincsek, de a végeredménynek olyannak kell lennie, mint egy kávénak, melegnek és aromásnak. 

A tökéletes espresso hajszínhez elengedhetetlen a ragyogás. Éppen ezért a fodrászok olyan hajfestéket választanak, ami garantálja a fényességet. Persze ehhez a megfelelő ápolás is szükséges, illetve a pár havonta nem árt frissíteni a hajszínt. A hajszínedet különféle hajmaszkokkal tudod megtartani, de ebben is tud majd segíteni a fodrász. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves