Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

Gemini haj lesz 2023 legmenőbb szépségtrendje

2023. január 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

szépség szépségtrend frizura hajfestés
Gemini haj lesz 2023 legmenőbb szépségtrendje
© Fotó: Sean Zanni / Getty Images

Az új év számos izgalmas trenddel érkezett, itt van máris a gemini haj, ami a fodrászok szerint az év legnagyobb dobása lehet. 


A gemini haj, vagy ahogyan sokan nevezik kéttónusú haj már tavaly felbukkant, ám az év végén egyre többen kerestek rá a közösségi médiába. A fodrászok úgy vélik ez lehet 2023 legnépszerűbb hajfestési trendje. 

A gemini haj lesz az év legmenőbb viselete

A gemini hajat, ahogyan a neve is mutatja az asztrológia ihlette. A lényege, hogy a frizurát két, egymástól teljesen eltérő szín határozza meg. Ebben az esetben nem jöhet szóba a finom átmenet, a lényeg, hogy a két árnyalat minél távolabb álljon egymástól a színpalettán. 

A természetes árnyalatok mellett a frizurát az élénk színek jellemzik. Sokan a barna, vagy szőke kiegészítésének inkább egy feltűnő kéket, esetleg lilát választanak. Persze a klasszikus színvariációk sem kizártak, hiszen a sötétbarnát nyugodtan kiegészítheti a szőke, vagy a fekete. 

Ám az irányzat követői inkább a bátrabb, feltűnőbb megoldásokat kedvelik. Ezért a fekete mellé egyre gyakrabban párosul a kék, míg a hamvas szőkét inkább a lila, vagy a rózsaszín egészíti ki. 

A gemini haj nagyon népszerű lesz, mert más, feltűnő, és könnyedén kimutatható vele a személyiség

– árulta el Melissa Nieves, fodrász a POPSUGAR kérésére

Előnye, hogy rengeteg színkombináció közül lehet választani, a variációknak csak a képzelet szabhat határt. Ha szeretnéd kipróbálni a trendet, de inkább a természetesebb hatást kedveled, akkor válaszd a barna és a szőke kombinációját. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves