Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

3 hajtrend, ami már nem divatos 2024-ben

2024. február 20.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

balayage frizura hosszú haj Jennifer Aniston rachel green hajtrend 2024
3 hajtrend, ami már nem divatos 2024-ben
© Shutterstock

Néhány hajtrend ebben az évben biztosan kimegy a divatból.


Egy-egy hajtrend hosszú éveken át is népszerű maradhat, de alapvetően viszonylag gyorsan változik, hogy mi az, ami éppen divatos hajviseletnek számít.

A fodrászok többsége szerint elsősorban azt a szempontot kell figyelembe venni a frizura kiválasztásakor, hogy az adott arcformához mi illik a leginkább, de természetesen azt is érdemes megnézni, hogy éppen milyen modern stílusokat mutatnak be a szakemberek.

Nézd meg, mi az, amit már nem érdemes a fodrásztól kérni!

Ezek a hajtrendek kimennek a divatból idén

Balayage

Ez a hajfestési technika Párizsban terjedt el először az 1970-es években, és azóta időről időre újra felbukkan, majd eltűnik.

Egy évtizeddel ezelőtt ismét népszerűvé vált, ám mostanra elfáradt, ezért érdemes elbúcsúzni tőle – legalábbis a nagyon intenzív változata már egyáltalán nem számít trendinek.

Hajhosszabbítók

Egy-egy fontos eseményen remek megoldást jelenthet a hajhosszabbítás, különösen akkor, ha egy előre meghatározott frizurához több hajra van szükséged, mint pl. Araian Grandénak egy-egy fellépésen.

A mindennapi használata azonban már elavultnak hat. A szakemberek szerint a természetesség iránt sokkal nagyobb az igény, szóval itt az idő, hogy minden nő megbarátkozzon azzal, ha esetleg rövidebb a haja.

Rachel Green-frizura

Mióta Jennifer Aniston megmutatta a világnak a Jóbarátokban, milyen frizurát kedvel a leginkább, valódi hajikonként tartják számon.

A „Rachel Green-frizura” valóban sokaknak jól áll, de maga a színésznő is úgy gondolja, hogy kicsit már unalmas, és ő is egy rövidebb fazont választott. Valószínűleg egyszer még vissza fog térni ez a népszerű fazon, de 2024-ben ne ezt kérd a fodrászodtól!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves