Quantcast

Élvezd a világot színesben a Polaroiddal!

Promoció

Élvezd a világot színesben a Polaroiddal!

A Polaroid Eyewear márkát bizonyára senkinek nem kell bemutatnunk, legújabb promóciójukról viszont kötelező tudnod, főleg, ha épp az igazi napszemüveget keresed nyárra. A Polaroid nemrég elkészítette Budapest legújabb és legszínesebb falfestményét a hetedik kerületben, amit, ha lefotózol és megosztasz, majd bemutatsz a partnerüzletekben, automatikusan 20% kedvezményt kapsz a teljes napszemüveg kollekcióra.

Polaroid falfestmény? Igen!

A vezető napszemüvegmárka „Beautify Budapest” kampányának keretein belül májusban elkészítette az idei nyár nagy dobását a VII. kerületi Akácfa utca frekventált tűzfalán. A Kerekes Kata grafikus és illusztrátor által készített mozgalmas és igazán színes falfestmény azonnal a belváros legmenőbb instagram helyszíne lett, amit már a Rákóczi útról biztosan ki fogsz szúrni. Amellett, hogy a tűzfal szó szerint igazán tüzes, Budapest emblematikus figurái töltik meg élettel és színekkel a környezetet. A vibráló falfestmény ugyanis a budapestiek hétköznapjaiból és a város nyüzsgéséből inspirálódott, és a nyár összetéveszthetetlen hangulatát megidézve jeleníti meg csodás fővárosunk tipikus tereit és jeleneteit. A márka számára fontos a fenntarthatóság, ezért a festmény kivitelezésében is különleges, hiszen speciális, a szén-dioxidot magába szívó Airlite® festékkel készült. Így a festék képes semlegesíteni a káros kemikáliákat és a különböző szennyező anyagokat, ezzel biztosítva tisztább levegőt a belvárosban, anélkül, hogy különösebb plusz terhet róna a környezetre. Ez aztán az inspiráló környezettudatosság, nem igaz?

 

A fotód most új napszemüveget ér!

Ha nincs még képed a legújabb falfestményről, több szempontból is be kell pótolnod a lemaradásod! Amellett ugyanis, hogy az Akácfa utcai tűzfal most a belváros legmenőbb látványossága, egy arról készült fotó posztolásával és bemutatásával most garantált kedvezményt kapsz a nyár legmenőbb kiegészítőiből, a Polaroid napszemüvegekből. Nincs más dolgod, mint lőni egy képet a falról, posztolni azt a saját social felületeid egyikén - Instagramon vagy Facebookon – az alábbi hashtagekkel: #polaroideyewear és #enjoyaworldofcolors, majd megkeresni a hozzád legközelebb eső Polaroid partnerüzletet, bemutatni telefonodon a posztot és kiválasztani gardróbod legújabb ékét, a Polaroid napszemüveged, 20% kedvezménnyel. A szuper kedvezmény a teljes Polaroid kollekcióra érvényes, ám csak az üzletekben használhatod fel, online vásárlásra nem vonatkozik.

 

Ezért jó választás a Polaroid napszemüveg

A Polaroid Eyewear egy laza, élettel teli, pozitív márka, ami kiváló polarizáló szűrői mellett arról is híres, hogy színes kollekcióban minden ízlés és személyiség megtalálhatja kedvencét. A márka ráadásul elkötelezett a környezet megóvása iránt, ezért 2022-es tavaszi-nyári szemüvegkollekciójuk nemcsak divatos, de fenntartható választást is kínál számos optikai és napszemüveg stílusban felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az idei kollekció darabjai is maximális kényelmet és kiváló látásminőséget biztosítanak a polarizált lencséknek köszönhetően, amelyek tökéletesen kiegészítik az összes szettedet.  A különleges, időtlen formáknak, élénk színpalettának, kiváló látásminőségnek és maximális kényelemnek, szerintünk te sem tudsz majd ellenállni!

További részletekért látogass el a https://polaroideyewearhungary.hu/ oldalra vagy a márka Facebook oldalára és élvezd új, kedvezményes árú napszemüveged!