Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

Courteney Cox őszintén vallott a plasztikáról, elárulta, mit bánt meg

2023. március 10.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

jóbarátok plasztika courtney cox színésznő vallomás
Courteney Cox őszintén vallott a plasztikáról, elárulta, mit bánt meg
© Dominik Bindl / Getty Images

Courteney Cox sok kritikát kapott az arca miatt, most a színésznő elárulta, nagyon megbánta a töltéseket. 


A Jóbarátok színésznője évtizedekkel ezelőtt esett át az első beavatkozásán. Courteney Cox idővel egyre gyakrabban látogatta a plasztikai sebészét, a sok töltőanyag miatt megváltoztak a vonásai. A híresség korábban sosem beszélt ennyire nyíltan a beavatkozásokról, melyeknek egy részét megbánta. 

Courtney Cox megbánta a sok beavatkozást

A színésznő arca évtizedekkel ezelőtt kezdett el látványosan változni. Courteney Cox egyre többször kért különféle töltéseket, míg azok teljesen megváltoztatták a vonásait. Saját bevallása szerint csak árnyéka volt a régi önmagának. Időbe telt felismernie, túlságosan messzire ment, de úgy érzi még nem késő. Ma már belátja, nem volt szüksége ennyi töltésre, és mindent megtesz azért, hogy normális ütemben változzon az arca. 

Azt hittem fiatal koromban, hogy öregszem. Ez csak butaság, időpocsékolás; ez egy dominó effektus. 

A színésznő egy podcastban árulta el, hogy fiatalként nehezen birkózott meg a korával, ezért viszonylag hamar elkezdett különféle injekciókra járni. Mindig újabb adag töltőanyag került be az arcába, míg végül elvesztette a kontrollt, és magára sem ismert. 

Volt idő, amikor azt mondtam: „Ó, változok. Idősebbnek nézek ki.” És évekig próbáltam hajszolni ezt a fiatalságot. És nem vettem észre, hogy ó, basszus, valójában nagyon furcsán nézek ki az injekciókkal és olyan dolgokkal az arcoban, amit most soha nem tennék. 

Courteney Cox elárulta, a barátai sokszor megpróbálták felhívni a figyelmét a dologra. De nem hallgatott rájuk. Időre volt szüksége ahhoz, hogy felismerje beavatkozások negatív hatásait. Manapság már másként gondol az öregedésre. Szerencsére a dolgok egy részét vissza lehetett fordítani, ezért az arcvonásai rendeződtek. 

A színésznő továbbra is szeretne fiatalosan kinézni, de nem minden áron. Elfogadta a korát, sőt, izgatott miatta. Ugyanakkor őrületesnek tartja, mennyire gyorsan repül az idő. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves