Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfüm

Új terméket talált fel a Chanel, imádják a forradalmi ötletet

2022. november 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

parfüméria Chanel chanel parfüm parfüm parfümceruza
Új terméket talált fel a Chanel, imádják a forradalmi ötletet
© Fotó: Getty Images

A Chanel új parfümkollekciójáért valósággal rajonganak a nők. 


A Chanel mindig képes valami újdonsággal előrukkolni. A csodás ruhák, különleges kiegészítők mellett a szépségápolási termékekkel is rendszerint elkápráztatják a hölgyeket. Most egy forradalmi újdonsággal, a parfümceruzával sikerült felkelteni a nők figyelmét. 

A Chanel újdonságát akarja most mindenki

A különleges parfümceruza hasonló elven működik, mint egy szemceruza. A kialakítása teljesen olyan. Kicsi, könnyen elfér egy táskában, így szinte bármilyen alkalomra ideális. A nap folyamán elővehető, és felfrissíthető vele az illat. Roppant diszkrét, szinte észrevétlen. 

A ceruza szilárd, hasonló egy zsírkrétához, mégsem hagy nyomot a bőrön, csupán az illat érződik utána. Pillanatok alatt felszívódnak, miközben megmarad az illat. 

A Chanel a különleges parfümceruzákat készletben árulja, jelenleg a Chance kollekció négy illata vásárolható meg ebben az egyedi formában. A négy parfümceruza más-más illatokkal rendelkezik, ennek ellenére mindegyik egyszerre lágy és jellegzetes. 

A francia márka újdonságát valósággal elkapkodták a nők, de reméljük hamarosan ismét elérhetővé válik. A készlet ára 75 euro, és a Chanel weboldaláról lehet megrendelni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves