Quantcast

Bvlgari Omnia Pink Sapphire: Merj önmagad lenni! (x)

Három tini tehetség állt bele a kampányba

Az Omnia Pink Sapphire arra bátorít, hogy merj önmagad lenni. A kampány három képviselője – Madison Beer, Margaret Zhang és Amanda Steele –  a mai világ értékes példaképei: vették a bátorságot, hogy szemtelenül fiatalon nyíltan képviseljék tehetségüket emberek milliói előtt, vállalva az esetleges negatív kritikákat is. Amanda Steele 10 évesen indította make up vlogját. Madison Beer 13 évesen eldöntötte, hogy dalszerző és énekes lesz és megjelent egy jazz feldogozása a YouTube-on. Margaret Zhang 16 évesen elszegődött egy profi stylist mellé és elindította divat blogját. Ők elég bátrak voltak álmaik megvalósításához és sikerrel jártak. Ez a trió bebizonyította, hogy ért a dolgához és mára rengeteg szuper projektben vesznek részt. Most pedig egymásra találtak, ők hárman tényleg rokonlelkek, szenvedéllyel vetik bele magukat a művészet, divat, szépség és zene világába. Szuper példát állítanak arra, hogy tedd félre a kétségeidet és vállald a kockázatot, hogy önmagad lehess.

Az Omnia Pink Sapphire videójában ők hárman tökéletesen megmutatják, hogy milyen egy kockázatvállaló, szabad és nyitott nő. A kreativitás pont olyan, mint egy jó buli: féktelen, energiával teli és mindenképp örömöd leled benne. A bátorság egy ugrás az ismeretlenbe: senki nem tudja előre, hogy mit hoz egy jó ötlet – vagy egy szuper este – ha nem MERSZ.

FEDEZD FEL AZ ILLATOT!

A Bulgari ezt a bátor merészséget használta inspirációként az Omnia Pink Sapphire illat megalkotásához. Az új Omnia jelképe az értékes rózsaszín ékkő lett, mely egyedi, tiszta és ezerarcú, pont, mint egy semmihez sem fogható, merész életstílus. A mester parfümőr, Alberto Morillas egy sugárzó, egzotikus és energikus illatot kreált, mely azt sugallja, hogy fuss, ugrálj és merülj el minden egyes napodban. “Ez az álmok illata” – mondja róla Morillas. Élettelteli, pezsgő citrusok és rózsabors elegye keveredik a fejjegyben, mely azonnal jó kedvre derít. A pink elixír aztán képzeletben Tahiti és Polinézia partjaira repít, mely a napos frangipáni és tiaré virágok otthona. Ezek adják az illat krémes, virágos szívjegyét, az alapjegy pedig a legpuhább vaníliával, meleg fás és pézsmás jegyekkel vesz körbe.

Olyan nőnek alkották, aki él-hal a pink luxusért, a fukszia ékkövektől a rozé pezsgőig. Üvege az izgalmas, megállíthatatlan energia jelképe, mely egy friss, selymes, mámorítóan vonzó illatot rejt.