Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW NAILS

Ez az újfajta francia manikűr lesz 2023 slágere

2023. február 07.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

fehér körömlakk köröm francia manikűr köröm trend 2023 tavasz-nyár
Ez az újfajta francia manikűr lesz 2023 slágere
© Shutterstock

Idén a körömtrendeket a két véglet jellemzi, lehet a manikűr nagyon minimalista vagy díszíthetik csillogó ékszerek. A francia manikűr sem hiányozhat a listából, és népszerűbb lesz, mint korábban bármikor. 


A színes, mintás körmök után nagyon letisztultnak hat a legújabb francia manikűr. A jól ismert festési technika felfrissült egy kicsit. Ezt a verziót pedig garantáltan nem most látjuk utoljára! 

Így készül az újfajta francia manikűr

A klasszikus, jól ismert francia manikűr már a múlt. Elsőként is ami a legfontosabb, az a köröm formája. Az ovális, vagy kocka helyett a francia csakis a mandulán mutat jól, ezért, ha kipróbálnád, mindenképp ezt a formát kérd a körmöstől. 

Alapnak pedig rózsaszínt kérj, ebben a formában már nem olyan erősen válik el a fehér rész. Fontos, hogy a rózsaszín nagyon halvány legyen, olyan, ami szinte teljesen átlátszik. Ebben az esetben a festés végén kerülhet belőle a fedőlakk alá, így a köröm vége is rózsaszínes tónusú lesz. 

Az új francia manikűrt már most rengetegen imádják, az elkészítéséről szóló videó pedig vírusként járta be az internetet. Egyszerű, letisztult, mégis nagyon mutatós. Ha pedig szeretnéd, hogy egy kicsit feltűnőbb legyen, akkor a hagyományos, rózsaszínes lakkot felválthatja egy enyhén csillogó verzió. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves