Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

A trófeaszőke lesz a legmenőbb téli hajszín

2023. november 21.

2 perc olvasás

ELLE

hajszín hajtrend szőke haj trófea szőke
A trófeaszőke lesz a legmenőbb téli hajszín
© ANGELA WEISS / AFP

Megérkezett az téli szezon legvarázslatosabb hajszíne, a trófeaszőke. 


A szőke haj sosem megy ki a divatból, legtöbbször csak az éppen trendi árnyalatok váltakoznak. Idén főleg a melegebb, barnásabb, vöröses tónusok számítanak népszerűnek. Ezek közül kiemelkedik a trófeaszőke.

Ettől különleges a trófeaszőke 

Az árnyalat nevéből elsőre nehéz kitalálni, hogy mégis milyen tónusról lehet szó. Ám, ha jobban belegondolunk már annál egyszerűbb. Egy olyan szőkére kell gondolni, ami olyan, akár a folyékony arany, vagy mondjuk, mint egy trófea. A népszerű fodrász, Katie Hale elárulta, hogy ebben a szőkében nagyon sok meleg tónus van. Keverednek benne a barnásabb, vörösesebb jegyek, a hamvasság most háttérbe szorul, a fodrászok a rezes jegyeket emelik ki. 

Mivel melegebb szőkéről van szó, így nem kell hamvasítani. Ettől függetlenül a fodrászok árnyalják, annak érdekében, hogy a végeredmény aranyba hajló legyen, és elkerüljék a sárgaságot. A trófea szőke balayage esetén is előkerülhet, ilyenkor a barna alapszínről világosítja a fodrász a tincseket. 

A hajszín nagyon népszerű, olyannyira, hogy a sztárok is rajonganak érte. Az elmúlt időszakban már sokan kipróbálták, például Beyoncé, vagy Blake Lively, de inspirálódhatsz akár Cameron Diaz frizurájából is. 

A trófeaszőkét hasonlóan kell ápolni, mint bármelyik festett hajat. De a hamvasító samponra, pakolásra itt most nem lesz szükség. A hajszínt viszont rendszeresen fel kell frissíteni, csakis így lehet megőrizni a meleg, kellemes tónusát. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves